2777
2789

ی زائده ایجاد شده نمیدونم چیه بین واژن و مقعد سمت راسته قبل ترا سفت بود و بدون درد من اصلا نمیدونم کی ایجاد شده چون کاری با اونجا نداشتم ی بار داشتم شیو میکردم برای لیزر متوجهش شدم

اون موقع سفت بود مدت طولانی دکتر گفتم گف اصن معلوم نیس چیه بهم انتی بیوتیک داد تا ببینه چی میشه فرقی نکرد منم دکتر نرفتم دیگه

هفته پیش بود حس کردم درد دارم اونجا دست زدم دیدم همونه نرم شده و درد داره 

الان با اینه نگاه کردم برجسته شده شکلش قرمزه مثل جوش گندس ولی نمیدونم چیه

شما میدونید چیه راهنماییم کنینننن

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

خجالتم میکشم از دکتر ولی حالا خب میرم حتما

اما الان خیلی استرس دارم شکلشو دیدم ترسیدم زگیل باشهههه

کمکم کنیننننن

مجردم هستم تا حالا رابطه نداشتم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا جوشه یا کیسته دستکاریش نکن

مطمئنیننن

زگیل نیستش؟؟

احتمالا همون جوش باشه. چون زگیل و خال و این جور برجستگی ها با لمس درد نمیگیره. شاید یه جوش چرکی بزرگ ...

وای خدا کنه همین ک شما میگین باشه استرس دارم زگیل باشه 

مگ رابطه نداشتم تا حالا ولی لیزر رفتم میترسممم

زگیل شکل نامرتبی داره

اره تو نت دیدم نامرتب بود ولی باز میترسم😰

وای خدا کنه همین ک شما میگین باشه استرس دارم زگیل باشه مگ رابطه نداشتم تا حالا ولی لیزر رفتم میترسمم ...

اگه رابطه نداشتی به احتمال خیییلی زیاد زگیل نیست. به سختی از این جور راه ها منتقل میشه

دکتر برو زنان معاینه کنه

اره میرم حتما

ولی الان بدجور استرس گرفتم

اخه دقت کردم انگار دوتا پشت سر همه جلویی شکل جوشه خیلی پشتی نمیدونم چیه