2777
2789
عنوان

پسر عموم همش

175 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

خیلی سال پیش عموم فوت کردن و ما نزدیک به پونزده سال با خانومش و بچه هاش در ارتباط نبودیم چند وقت پیش شروع به پیام دادن و زنگ زدن کردن و اومدن خونمون ،از اون روز همش به بابام برای پول پیام میدن ما وضع مالی‌مون متوسط هست و خب پدرم چند باری براشون زدن با اینکه ما چند تا خواهر و برادریم و پرجمعیتیم و وضعمون چندان توپ نیست الان همش میگن قول دادی پول بده شهریم مونده و خب پدرمم چیزی نمیگه دلش میسوزه توجه کنین که الان پدرم به اونا میده خب خرجی خونه با مادرم همشم که پیام میدن فقط و فقط برای پوله و پدرمم میگه هر وقت دستم اومد اولین نفر به شما میدم خب پسره ۱۸ سالشه بره کار کنه خودش نمی‌فهمه که عموش خودش خونه زندگی داره از خودش؟ 

الان میخام نظر شما رو بدونم بهش پیام بدم بنظرتون ؟

اگر آره چی بگم 

18 سالشه خیلی کوچیکه نگو گناه داره 

میدونم خرج خودتون زیاده ولی نگووو

یکم هم دردی کنین بزرگ ترشه حداقل

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردی میکنم عزیزم حتی یبار خرید داشتن من باهاشون رفتم و حساب کردم گفتم گناه دارن، وبی وقتی میان میگ ...

چی بگم ولا

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

فکر نمی‌کنم آدم سرکار برویی باشن به دروغ همش میگن شهریه مدرسمون فلان قدرع کامپیوتر اجبار کردن وگرنه ...

به پدرت بگو زیاد رو نده بهشون

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم