2777
2789
عنوان

تنها برم خونشون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 19 پست
ینی چی باید دو شب حتما ادم گاهی تو زندگی حوصله خودشم نداره چه برسه دورهمی من فامیل شوهرم دو ...

خوب چه کار میتونم بکنم؟ یعنی از الان بگم نمیام یا کلا باهاش ازدواج نکنم؟

خوب چه کار میتونم بکنم؟ یعنی از الان بگم نمیام یا کلا باهاش ازدواج نکنم؟

بگو  اقای محترم هیچ بایدی  وجود نداره من هر هفته بیام شاید یه هفته دلم نخواد اصلا حوصله نداشته باسم  فقط یه روز بریم به پدر مادرت سر بزنیم  بیایم    اصلا شاید دلم نخواد   یه هفته جایی برم   اون وقت چی؟  ازش بپرس   اینا رو   بگو الان میام  موردی نداره   ولی شاید بعدا  دلم نخواست بیام  شاید حال نکردم   وقتی اون میگه توهم بگو  فردا تو زندگی مشکل نخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اقای محترم هیچ بایدی وجود نداره من هر هفته بیام شاید یه هفته دلم نخواد اصلا حوصله نداشته باسم ...

بهش گفتم اینها را. گفت اشکالی نداره یه موقع نتونستی نیا ولی اگه تونستی و کاری نداشتی بیایی بهتره

بهش گفتم اینها را. گفت اشکالی نداره یه موقع نتونستی نیا ولی اگه تونستی و کاری نداشتی بیایی بهتره

بببین  یکم بیشتر مراقب  باش  اقایون اول  یه چیزایی  رو  یه جوری میگن   انگار  خیلی  درک  دارن  بعد که میوفتن تو زندگی  کلا  یه شکل دیگه   میشن  مثلا تا بگی   نه نمیام   اره تو کلا  با خانواده من مشکل داری  .......  و  

من خودم اینا  رو کشیدما  میگم  منم  شوهرم  خیلی  رفتو امد با هم دارن   من حامله  بودم   گفتم  حوصله  ندارم  نمیتونم  تحمل  نشستن  جایی ندارم     شروع گرد  اره تو کلا با داداش های من مشکل داری   تو  فقط خونه بابات  میری     یه چرت پرتایی بارم  کرد   خداروشکر  بهتر شده ولی نه خیلی