2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها من یه استوری بی منظور گذاشتم نوشتم مدیر خوب یعنی این 

بعد از شانس مدیر سابقم دیده

باهاش دوست بودم و اصلا نمیخوام ناراحتش کنم 

بعد فک کنم بایه اکانتی که نمیشناسم دیده بعد نوشته دلم شکست و اینا

چون واقعا لطف زیادی کرده بهم 

حالا واکنش نشون بدم؟حالامعلوم نیست از استوری من باشه ولی دقیقا همون ساعت استوری گذاشت خیلی بد شد اصن 

من باهاش قبلا به مشکل خوردم اما نه اینقدر که بعداز چند وقت کینه ای باشم بخوام اینجوری بااستوری ضایش کنم ک

لااقل ازم دلگیر نباشه حق الناس بزرگیه حس بدش رو قلب ادم میمونه 🤕

شما بودید چ میکردید

کاش قبلش فکر میکردی بعد میذاشتی 🥲

خب این قرار نبود اصلا ببینه 

اصلا جزو مخاطبام نبوده 

خودمم موندم چحوری دیده

خبلی خیلی بد شد اصلا هرجور که فکرشو میکنم 

اصلا انرژی بدش به خودمم برگشته

خب این قرار نبود اصلا ببینه اصلا جزو مخاطبام نبوده خودمم موندم چحوری دیدهخبلی خیلی بد شد اصلا هرجور ...

فقط یه کار میتونی بکنی اونم اینه که به دلم شکستش جواب بدی بگی عه خدا بد نده چی شده ببینی به خاطر همین مسئله ناراحته یا نه. اگه همین موضوع بود معذرت خواهی کن و بگو که هدفمند نبوده

فقط یه کار میتونی بکنی اونم اینه که به دلم شکستش جواب بدی بگی عه خدا بد نده چی شده ببینی به خاطر همی ...

اینکارو که گفتی انجام دادم 

چیزی نگف تشکر کرد

انشاالله که بامن نبوده باشه خیالم یکم راحت شد 

ممنون از شما 

احتمالا فقط یه سوء تفاهم بوده خوشحالم که حل شد. خواهش میکنم

میدونی اون خیلی باهوشه اگر واکنش نشون میداد من میفهمیدم که با یه اکانت دیگه متوجه استوریم شده شاید سرهمین واکنش نشون نداده

ولی به هرحال من سعیمو کردم 😁

میدونی اون خیلی باهوشه اگر واکنش نشون میداد من میفهمیدم که با یه اکانت دیگه متوجه استوریم شده شاید س ...

مهم اینه که دیگه خیالت راحته و خودتو به خاطر یه کار غیر عمد سرزنش نمیکنی 😄