2777
2789
عنوان

مامایی قبول شدم 😢

2613 بازدید | 63 پست

اولش خوش حال شدم 

ولی تو نی نی سایت این قدر ازش بد گفتن نظرم عوض شد 

البته به نفر دیگه گفته پرستاری بهتره ماما با زنای حامله که دارن درد میکشن در ارتباطند بخش های دیگه بهتره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بخش های دیگه مردم درد ندارن برای تفریح اومدن بیمارستان 

اما درکل خیلی تو ذوقم خورد 🤕 

نمی دونم چی کار کنم 😢

بنظر من از پرستاری خیلی سرتره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بهترینارو اوردی عزیزه دلم قرار نیس زنای حامله چندش باشن!

والا جذاب ترین و معصوم ترین موجود نوزاده

از لحاظ چندش بودن که همه رشته های علوم پزشکی با خون و این جور مسایل در ارتباطن

ی چیز بگم امیدواربشی ی دخترعمو دارم معروفه به دست و پاچلفتی مامایی قبول شد چندسال پیش دانشگاه ازاد تکمیل ظرفیت اگه اشتباه نکنم واسه طرحش رفت ی بیمارستان مطرح الانم استخدام بیمارستان میلاد اصفهان با اون عظمت شده خداشاهده ب این نمیگفتن اب بیار اینارو گفتم ک بگم اون ک اینجوری بود واقعا موفق شده و ماشین و کلی وسایل براخودش خریده نمیشه گفت ی رشته براهمه ی جوره همیشه کاری رو بکن ک خودت دوس داری 

اینم بگم منم دادیارم نگید حسودی میکنه😅

والا جذاب ترین و معصوم ترین موجود نوزادهاز لحاظ چندش بودن که همه رشته های علوم پزشکی با خون و این جو ...

میدونی مردم هرکاری رو نمیتونن بکنن و بقیه قدرت انجامشو دارن میکنن نقطه ضعف طرف و هی میزنن تو سرش 

ولی تو واسه خدت زندگی کن 

اگه دوسش داری پس ادامه بده

عزیزم منم ذهنیت خیلی خوبی داشتم از مامایی 

ولی وقتی موقع زایمانم شد فهمیدم چقدر زحمتکش هستن و روحیه بالایی دارن 

من تمام مدت درد کشیدنم به ماماها بد و بیراه میگفتم واقعا دست خودم نبود آخر سر از همشونم حلالیت گرفتم 

یا موقع معاینه کثیف کاری میشد 

بنده خدا یکیشون موقع معاینه بمن گفت یکم زور بزن 

معذرت میخوام ترشحات از بدنم ریخت ب لباسش خیلی ناراحت شد منم معذرت خواهی کردم سعی کرد خودشو کنترل کنه ولی مشخص بود چقد بدش اومده 

خلاصه که خیلی باید مراعات کنی جون دوتا آدم دستته و مادر بخاطر تغییرات هورمونی روحیه بسیار حساسی داره هم از جسم هم روحیه باید مراقبشون باشی 

بنظرم باید عشق به کار داشته باشی ک بتونی انجامش بدی 

ی چیز بگم امیدواربشی ی دخترعمو دارم معروفه به دست و پاچلفتی مامایی قبول شد چندسال پیش دانشگاه ازاد ت ...

نمی گفتید هم وایب حسودی نداشت حرفاتون 😂

ممنونم از راهنمایی تون