2777
2789

منظور من خانوادهای نرمال نیست در حالت نرمال خانوادها به دخترهاشون اجازه میدن با دوستاشون وقت بگذرونن اما قوانین خودشونو دارن مثلا ساعت معینی باید خونه باشن و...منظورم اون مدل دخترهاست که اگه یک ماه هم خونه نرن حتی نیاز نیست جواب پس بدن واقعا این اپشنو چجوری میشه رو خانواده خودم نصب کنم😐

شرایط من حتی نرمال نیست من تنها جایی که اجازه دارم برم باشگاه و کلاس های اموزشیه حتی اجازه بیرون رفتن با دوستامم ندارم و حتی اجازه نمیدن اونارو خونمون دعوت کنم برای بیرون رفتن با دوستام باید کلاس های دانشگاه و ...بپیچونم و حتی روی نوع پوشش هم خیلی سختگیر هستن جدا از این موارد همش بهم مشکوکن با اینکه کاری نمیکنم کسی تا حالا تو این شرایط بوده ولی بتونه درسش کنه جوری که دیگه خانوادش بهش سخت نگیرن؟!

خب اینا که دیگه بهشون نمیگن خانواده 

خانواده چهارچوب و اصول و قانون خودشو داره 

اون که یک ماه میره خانوادش سراغ نمیگیرن چند تا برداشت میشه کرد 

یکی اینکه دختره براشون مهم نیست هرکار میکنه بکنه 

یکی اینکه خانواده درست حسابی و اصیل نیست 

والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اول خانوادم واقعا بد بهم گیر میدادن 

رفتم دانشگاه یه کم بهتر شدن

بقیه آزادی ها رو هم با دعوا به دست آوردم ، چون متاسفانه حرف زدن به جایی نمی‌رسید

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
والا خانواده من بخانم نمیتونن کار داشته باشن .من ک یبار جدا شدم الان تنها زندگی میکنم خواهرم مجرده ت ...

شما تنها زندگی میکنی از نظر مالی هم مستقل هستین؟

و اینکه بنظرت جامعه برای یه خانمی که تنهاست امنه؟

چون تجربه زندگی مجردی رو داری میپرسم

خب اینا که دیگه بهشون نمیگن خانواده خانواده چهارچوب و اصول و قانون خودشو داره اون که یک ماه میره خان ...

اره ولی خانواده من دیگه خیلی سختگیرن کلا حتی اجازه ندارم یک ساعت با دوستام بیرون برم یا حتی تلفنی حرف بزنم

اره ولی خانواده من دیگه خیلی سختگیرن کلا حتی اجازه ندارم یک ساعت با دوستام بیرون برم یا حتی تلفنی حر ...

خانوادت مثل ۶۰ درصد ایرانیا افراطی ان 

البته بیرون هم بستگی داره با کی و کجا 

میدونی چیه؟ دوره زمانه خرب شده 

آدما خوب نیستن 💔

شما تنها زندگی میکنی از نظر مالی هم مستقل هستین؟و اینکه بنظرت جامعه برای یه خانمی که تنهاست امنه؟چون ...

بله مالی مستقلم .اره چرا امن نباشه؟اینهمه مجرد داریم ک تنها زندگی میکنن 

منم اصلا اعصاب خانواده رو ندارم تنهایی خیلی راحتم