2777
2789

اره ولی دیگه میخواد یه قول باکلاسا خیلی تلاش کنی ...و در واقعیت مسخواد جر بخوری

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه . اما اصلا وقت نمیکنی با وجود شیفت های ۳۶ ساعته . بری خونه هم فقط میخوای بخوابی مگر تخصص هایی م ...

خط آخرت اشتباه گفتی که 🫠اتفاقا اونایی که رادیو قبول میشن اصلا وقت تلفی ندارن 🤦🏻‍♀️

میشه ولی خوب برای یه سری رشته به طور کلی سخت میشه یا یه سری شهرا نمیشه باز دیگه 

بستگی به هدف فرد داره ...دیدم که با کار کردن و شیفت دادن رتبه ی خوبی آورده ولی از تک تک وقتاش استفاده کرده و خیلی نادره این قضیه  ولی اکثرا سر کار نمیرن یا ....و مرخصی میگیرن 

😂اگر نمیدونستم نمیگفتم . میزان شیفت های شبانشون به شدت کمتره یا به ندرت دارن

آخه رادیو تخصصه ،ایشون میگه میخواد دوران عمومی بخونه برای تخصص ...اتفاقا قبول شدن برای تخصص رادیو رتبه ی خیلی خوب میخواد 😅فکر کنم شما سوال رو بد متوجه شدی ،بله دوران تخصصش دست فرد باز تر از همه ی رشته هاست ،این درسته و حرف شما کاملا درسته 

آخه رادیو تخصصه ،ایشون میگه میخواد دوران عمومی بخونه برای تخصص ...اتفاقا قبول شدن برای تخصص رادیو رت ...

آره عزیزم میدونم . اتفاقا برای همین همه میخوان انتخابش کنن و رشته ی تاپیه . چون آسون تر از بقیه تخصص هاست 

اما قبولیش مسلما سخته

آره عزیزم میدونم . اتفاقا برای همین همه میخوان انتخابش کنن و رشته ی تاپیه . چون آسون تر از بقیه تخصص ...

صد درصد 👌🏻آره 

سوال استارتر دقیقا موضوعش همین بود ،باید زیاد بخونه 🫠