2777
2789
عنوان

همه بیاین نظر بدید

48 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

گاها میام نی نی سایت 

اکثر اوقات بیشتر تاپیک ها رو کاملا حس میکنم توهمه و دروغو چرتو پرته ... طرف فقط توهمات ذهنشو میاد بیان میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیاشون دروغن 

خیلیام شدن یوتیوبر

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

منم حس میکنم بیشتر این تاپیک ها توهمن ... مثلا گاها میبینم یه ماجراهایی از شوهر و خانواده شوهر میگن ...

دقیقا

تاپیک دروغی همیشه بود، من یادمه چند سال پیش یه کاربری بود خیلی معروف بود همیشه هم تاپیکاش توی لیست پربازدیدترین ها بود

آخرش مشخص شد که یه بچه ۱۵ ساله بود

ولی الان تاپیکای دروغن خیلی بیشتر شدن چون سایت معروف شده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقاتاپیک دروغی همیشه بود، من یادمه چند سال پیش یه کاربری بود خیلی معروف بود همیشه هم تاپیکاش توی ل ...

درست میگید بیشتر تاپیک ها بوی انرژی منفی میده و حس بد ... و اینکه گاها فکر میکنم این تاپیک ها متعلق به افراد چند دهه قبله ... درست زمانی که آدما هیچ آگاهی نداشتن تحصیلات خییییلی ضعیف بود فرهنگ ها خییییلی ضعیف ... 

الان یکی اومده تاپیک زده که نامزدم خبر نداد کارش طول میکشه برادرم چسبوندش سینه دیوار .... چرتو پرت فضای نی نی سایت انگار محله های پائین شهر که کلا گفتگوی تمدن ها توش رواج نداره میدون جنگه ...