2777
2789

امروز کار داشتم مامانم اصرار فراوون میکرد که همراه من بیاد منم نزاشتم چون خودم نه فلجم نه بچم کسی همرام باشه، 

نمیخام اجازه بدم بیشتر از این تسلط پیدا کنن روم و روانم بازی کنن،  با بحثم که شده بود خودم رفتم، هوا تاریک بود که تصمیم گرفتم برا اینکه حداقل تو این دوران افسردگیم برا پنج دیقه ام که شده حالم خوب بشه رفتم کافه اولین بار بود که به. خودم این جرعتو دادم که تنها برم کافه نشستم، این کافه رم زیاد با دوستام میرفتم ولی امروز خواستم تنها برم، 

وقتی برگشتم خونه حس بدی داشتم حس میکردم اگه بهشون نگم عذاب وجدان میگیرم(سرزنشم نکنید، بخاطر رفتاراشون اینجوری شدم:)  اگه کاری کنم نگم حالم بد میشه انگار)  بعد وقتی داشتم برا پدرم میگفتم مامانم شنید و ی المشنگه ب پا کرد که تو مگه بیصاحابی؟  همه جا میری 

بخاطر این نمیخواستی بیام پس تو فلانی بهمانی...  

بعدم شروع کرد به همه چی گیر دادن 

انقد کرم زدی به پوستت ماسیده  

منم وسواس فکری دارم رفتم جلو اینه دیدم اینو راست میگه چون ابرسان نزدم ارایشم ماسیده هیچی دیگه صد بار از اون ساعت دارم خودمو لعنت میکنم چرا وقتی جنبه شنیدن هر چیزیو ندارن بهشون همه چیو میگم و اینکه دارم به این فک میکنم ینی چون ارایشم ماسیده نکنه خیلی زشت بودم بیرون 🥲🥲 

اینا که برا افسردگیم کاری نمیکنن خودمم میخام ی قدم بردارم گند میزنن تو همه چی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که میگی کجا میری. کلا بدونن بهتره.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
تقصیر خودتهگفتی که جی بشه مثلا؟درسی برات بشه دیگه هر جیزیو زرتی نزاری کف دست پدر مادرت

نمیدونم مثل احمقا فکر میکردم اگه بشون نگم خودشون بفهمن داسان میشه(حالا اینکه از کجا میخاسن بفهمن نمیدونم مغز مریض من اینطوری فک میکرد) 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اولا ک خوب کردی رفتی دوما ک ب درک اگ ماسیده باشه سوما ک دیگ هیچ نگوهمین عذاب وجدانی ام ک داری غلطه آ ...

واقعا چرا در دهنمو نتونسم ببندم وقتی صد بار بم ثابت شده من حتی کار خوبم بکنم قراره سرزنش شم

ببین واقعا لازم نیست همه چیو بگی 

منم عین خودتم اما خیلی وقته دیگه سعی میکنم بعضی مسائلی ک نیاز نیست یا خانواده تا نپرسن خود ب خود نمیگم اگه بگمم کلا برامم داستان نمیشه ها اما لزومیم نمیبینم 

عزیزم اتفاقااا کار بسیار خوبی کردی

فدات🥲

خوبه که میگی کجا میری. کلا بدونن بهتره.

از چشام در میارن که🥲

شاید مادرت کارش درست نبوده ولی بنظرم خوب کردی اطلاع دادی و به هرحال پدر مادرن.واینکع شاید مادرت بلد نیست ابراز کنه نگرانی شو اینطوری می‌کنه ولی قطعا هم نگرانت میشه هم دوست داره

چندسالته،؟؟؟

کاش بری متخصص اعصاب و روان

شهرمون نداره در کمال نا باوری اینام که به کتفشون با ی مشاور تلفنی حرف زدم و تست دادم گفت اوضات خیلی خیطه 

تجربه پنج تا خودکشی ناموفق داشتم با اینکه میدونن معذرت میخوام ولی به پشمشونم نیست حس میکنن دارم ادا در میارم تلقین میکنم

ببین واقعا لازم نیست همه چیو بگی منم عین خودتم اما خیلی وقته دیگه سعی میکنم بعضی مسائلی ک نیاز نیست ...

من ی مدت هیچیو بهشون نمیگفتم چون میدونستم بد میشه برام دوست پسر داشتم و اینا بعد فهمیدن دیگه روزگارمو شب کردن از اونوقت ترسیدم هر کاری میکنم میگم منم نگم حتی مثلا ی حرفیو یجا میزنم بعدش بازخواست میشم چرا گفتی؟  چرا اینجوری حرف میزنی چرا فلانی چرا بهمانی