2777
2789

با گریه اومدم خونه خودم بچمم ندادن دیروز خونه مادرم بودم چند روزه منو به زور بردن اونجا بعد دیروز مادرم لوبیا خورد کرده بود یخچال فریزرش پر بود،به من گفت ببر خونت بسته بندی کن بزار یخچال گفتم باشه جمع کردم لباس پوشیدم بچه رو ازم گرفت رو پاش بعد منتظر موندم خواهرم هم آماده بشه ،خواهر کوچیکم بیاد بریم به مامانم یه عکس نشون دادم گفتم این مدل لباس قشنگه شروع کرد داد زدن چه خبره آشغال میخری گفتم نخریدم نشون دادم شروع کرد فحش دادن و داد و بیداد بچه رو گرفتم آروم کردم تا شب شد دیگه نرفتم خونم ببرم وسایل رو چون گفت تو ولگردی فلانی،آخر شب شد بچه رو به زور گرفت گریه میکرد میگفت تومیخوای بچم و بکشی و فلان ،من عصبی شدم گفتم این چه حرفیه چرا اینجور میکنی فرداش که امروز باشه بابام خونه بود بچم و تو بغلم آروم کردم سردش بود خوابید تو بغلم دوباره گریه کرد شیر دادم آروم شد بغل کردم بگردونم بچه رو آروم بود اومد با فحش ازم گرفت گفتم میرم خونه خودم بچه ام و ندادن هر کاری کردم ندادن گفتن نه تو نمیتونی از اون طرف به بچم میگه غلط کرد زد تو رو 😭من بچه ام و نوازش میکنم آروم میشه میگیره بچم و نمیده بهم بعد منو فحش میده اومدم خونه تنها به شوهرم زنگ زدم قسمش دادم بیا منو ببر گفت گریه نکن میام برای چی بچه رو نمیدن مادرم هر چی از دهنش در اومد گفت منت میذارن الان کل وسایلم و میذارم برای فروش همسرم گفت یه ماه دیگه تحمل کن میام خانوادم چرا با من اینجور میکنن منو نمی‌خوان میخواستم برم کلانتری توبه کردم ،چند روز قبل هم تاپیک زدم برای دارویی که مثلا خواب آور باشه یا آروم کنه بچه رو بعضی ها توهین کردن بخدا قصد خواب آور دادن به بچه رو نداشتم که میخواستم آروم شه تاپیکهای رو خونده بودم بی بی سد میگفتن خوبه و اینا ازتون پرسیدم من واقعا از وقتی زایمان کردم عین سطل زباله شدم که هر کس یه چی پرت میکنه داخلش ،من بچم و دوست دارم مشاور رفتم میگه مشکل نداری سالمی ،موندم چیکار کنم تحمل هر روز حرف شنیدن سخته بچه ام رو هم نمیدن بهم داد زدم بچه ام و بدین گفتن برو گمشو شوهرت هم برای همین ولت کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطش نیست شماهم برید پیشش یااینکه خونه خودتون بمونید؟

چرا من مدارکم و ببرم ترجمه کنم همه کارام درسته قرار شد بیاد خودشم گفت نمیخواستم بگم دارم میام چون پشت تلفن گریه کردم گفت میخواستم بیام بهت نگم ولی الان گفت قراره تا یه ماه دیگه بیاد تقریبا یه ماهه رفته بود

شرایطش نیست شماهم برید پیشش یااینکه خونه خودتون بمونید؟

من از خانوادم خیلی کشیدم بخاطر رفتار پدرم دروان نامزدی ام مریض شدم پدرم که همه کس زندگی من بود دو سال منو آدم حساب نکرد مریض شدم ازدواج کردم زندگیم خوب بود تا کار همسرم پیش اومد و رفت 

چرا من مدارکم و ببرم ترجمه کنم همه کارام درسته قرار شد بیاد خودشم گفت نمیخواستم بگم دارم میام چون پش ...

یکم تحمل کن عزیزم تا کاراتون اکی بشه،اگر میدونی تنهایی سختت نمیشه برو خونه خودت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من از خانوادم خیلی کشیدم بخاطر رفتار پدرم دروان نامزدی ام مریض شدم پدرم که همه کس زندگی من بود دو سا ...

امیدوارم حال دلت خوب بشه،هرجور میتونی بچتو بگیر ازشون برو خونه خودت 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یکم تحمل کن عزیزم تا کاراتون اکی بشه،اگر میدونی تنهایی سختت نمیشه برو خونه خودت

الان اومدم خونه خودم بچه ام و ندادن بیارم با همسرم صحبت کردم گفت سنی گذشته از مادرت عصبیه دنبال اینه با یکی دعوا کنه عب نداره و یکم تحمل کن ولی من واقعا حالم بده بچم و نمیدن بغلم

امیدوارم حال دلت خوب بشه،هرجور میتونی بچتو بگیر ازشون برو خونه خودت

من همیشه پشت خانوادم بودم حمایتشان کردم هر جا به مشکل خوردن رفتم نذاشتم بخورن زمین من احمق بودم اشتباه کردم