2777
2789
عنوان

کنکوری های 1404 بیاین بیاینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 25 پست

⭕️🔢#اخبار #فوری

⭐️ممنوعیت شرکت در آزمون سراسری برای قبولی های ۱۴۰۳ برداشته شد

⭐️معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مشکل دانشجویان برای شرکت در کنکور را بررسی کردیم

معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: با بررسی های حقوقی انجام شده، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال ۱۴۰۴ قابل اجرا بوده و پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، مجوز شرکت مجدد در سال ۱۴۰۴ را دارند.

به گزارش ایسنا، مجید انصاری در حاشیه نشست امروز - چهارشنبه دوم آبان ماه - هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: معاونت حقوقی رئیس جمهور در پی مراجعه دانشجویان محترم که برای کنکور سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با مشکل مواجه شده بودند، بررسی حقوقی انجام داد.

وی ادامه داد: رسما و به صورت کتبی نیز اعلام کردیم که شرکت این دانشجویان بلامانع است. تاریخ اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  سال ۱۴۰۴ خواهد بود؛ بنابراین کسانی که در سال ۱۴۰۳ شرکت کرده بودند، مجوز شرکت مجدد دارند، این منع برداشته شده است.

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

💬 @roshana_tahsili

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره واقعاولی امسال تراز سیوی داریم خیلی بد میشه واسمون

اخبار موثق کنکور رو از کدوم کانال میشه پیگیری کرد؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

ههمکلاسی معمولا میگه

کنکور ایران هم خوبه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

اخه اولین باره باهم حرف میزنیم من فقط پیامات رو زیاد تو سایت میبینم😁 منطقه چند بودی؟منم ۴۰۰۰ و خورد ...

اهاااا😐😂😂😂

منطقه یک

من اصلا انتخاب رشته نکردم

چون میخواستم فردوسی مشهد بیارم که شهر خودم باشه

۱۹۰۰ میشدم حل بود:)

گفتم بمونم سال دیگه حداقل نشد بعد برم شهر دیگه

اره شنیدم میگن بیشترم شده🥲

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ههمکلاسی معمولا میگهکنکور ایران هم خوبه

الان خب بالایی که ینفر داد حقیقته؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

الان خب بالایی که ینفر داد حقیقته؟

اره فک کنم امروز طباطبایی اینو گفتش گفت محرومیت دیگ نی

ولی فک کنم باید درخواست بدی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

اره فک کنم امروز طباطبایی اینو گفتش گفت محرومیت دیگ نیولی فک کنم باید درخواست بدی

الحمدالللللههههههه

من تو ایتا از کانال روشنا برداشتم 

اکثرا اخبار موثق می‌زاره یعنی به قول خودشون وقتی مطمئن بشن خبر راسته میزارن نه مث کانالهای دیگه هر خبری میشه میزازن

الان یعنی یازدهم کل کتاباش باید ترمیم کنیم ؟ چطوری اخه ؟ 🥲من دانشگاه میرم ولی دارم میخونم برای کنکور سال بعد خیلی نگران یازدهمم😭 اسی تو هم داری میخونی برا سال بعد ؟

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .