2777
2789
عنوان

مادر شوهر

906 بازدید | 85 پست

مادر شوهر من از اول ازدواجم تا حالا هيچوقت زنگ نزد یکبار بگه شام یا ناهار بیایید منم اصلا دوست ندارم حالا که زنگ نمیزنه اصلا خونش برم در صورتی که مادر شوهر دختر عموم همش برای ناهار یا شام زنگ میزنه میگه بیاید پیش ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهر منم به من زنگ نمیزنه اما به شوهرم میگه که پاشید بیاد شام نهار پیش ما دعوت میکنه هر دفعه

منم با کله میرم🏃

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

عزیزمن گل من چرامقایسه میکنی چرادرک نمیکنی اخلاق ادما متفاوته؟مثلا من بگم دوستم خونه مادرشوهرش کارمیکنه منم بکنم؟این چیزارومقایسه نمیکنیم بعد.......نکن گلم مقایسه نکن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

شما یکبار دعوت کن

شاید نمیدونه

ما یه مورد اینطوری داشتیم تو اقواممون مهمان نوازی بلد نیستن

مثلا همین اقواممون که گفتم برای باراول رفته خونه مادرشوهرش براش ایگوشت درست کرده

بی خیال باش تا کامروا باشی