سلام . طولانیه ولی من خواهر ندارم که درد و دل کنم باهش. خواهش میکنم بخونید و راهنماییم کنید
از اول نامزدی تا الان ک ۶ ساله به طرز واضح نخواست پولی خرج کنه ینی اگر خواست هم نذاشتن یا بعدش خییییلی منت گذاشتن. حتی دامادهاش😐
الان همسر من ب خاطر سرکار نرفتن عمدی( منو میپیچوند میرفت خوشگذرونی داستانش طولانیه) تمام قسطاش عقب افتاده. حدود ۵۰ میلیون. جلو حقوق پدرم رو بستن چون اون ضامنه😔 سر این قضایا دعوای شدید کردیم من رفتم خونه پدرم اومدن با التماس منو برگردوندن. قول داد میره سر کار و جبران میکنه. الان حدود یک ماهه ک ظاهرا آدم شده( اعتماد نکردم بهش)
حالا پدرشوهر برداشته ۲۰ میلیون تومن زده ب کارت شوهرم که برید قسطاتون رو بدید. من گفتم حق نداری ب اون پول دست بزنی.چون میدونم الان داماد و عروس که هیچ حتی گربه های محلشون هم میدونن . دیشب با هم بحث کردیم. گفتم حقوقت امروز میدن. یکم از اقساط رو میدم. تا آخر ماه هم روزی ۲۰۰_۳۰۰ برو اسنپ تا روزگارمون بگذره. میگه پولو پس بدی بابام ناراحت میشه. میگم روزگار خوشیم خرج نکرده واسه ناراحتیم نمیخوام با منت خرج کنه
نظر شما چیه؟ تو این شرایط چی میکردید؟ نظر تک تک اتون رو میخونم. کمکم کنید از این سردرگمی دربیام