2777
2789
عنوان

نمیخوام از پدر شوهرم پول بگیرم

563 بازدید | 80 پست

سلام . طولانیه ولی من خواهر ندارم که درد و دل کنم باهش. خواهش میکنم بخونید و راهنماییم کنید

از اول نامزدی تا الان ک ۶ ساله به طرز واضح نخواست پولی خرج کنه ینی اگر خواست هم نذاشتن یا بعدش خییییلی منت گذاشتن. حتی دامادهاش😐

الان همسر من ب خاطر سرکار نرفتن عمدی( منو می‌پیچوند میرفت خوشگذرونی داستانش طولانیه) تمام قسطاش عقب افتاده. حدود ۵۰ میلیون. جلو حقوق پدرم رو بستن چون اون ضامنه😔 سر این قضایا دعوای شدید کردیم من رفتم خونه پدرم اومدن با التماس منو برگردوندن. قول داد میره سر کار و جبران میکنه. الان حدود یک ماهه ک ظاهرا آدم شده( اعتماد نکردم بهش)

حالا پدرشوهر برداشته ۲۰ میلیون تومن زده ب کارت شوهرم که برید قسطاتون رو بدید. من گفتم حق نداری ب اون پول دست بزنی.چون میدونم الان داماد و عروس که هیچ حتی گربه های محلشون هم میدونن . دیشب با هم بحث کردیم. گفتم حقوقت امروز میدن. یکم از اقساط رو میدم. تا آخر ماه هم روزی ۲۰۰_۳۰۰ برو اسنپ تا روزگارمون بگذره. میگه پولو پس بدی بابام ناراحت میشه. میگم روزگار خوشیم خرج نکرده واسه ناراحتیم نمیخوام با منت خرج کنه

نظر شما چیه؟ تو این شرایط چی میکردید؟ نظر تک تک اتون رو میخونم. کمکم کنید از این سردرگمی دربیام

بپردازجلوحقوق بابات ازادبشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه پدرشوهرت داره پولی میده ب کسی ربطی نداره ادم زنده وکیل وصی نمیخاد ،،،داره کسری پسرشو جبران میکنه بدهیارو بدین ب این چیزا اهمیت نده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

قبول کن و اقساط زو بده به جهنم که همه خبر دارن به تو نداده که به پسر خودش داده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عامو بگیرا و قسطارو بده حقوق بابات آزاد شه

ول حرفشون کن 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

فعلا حساب بابات مهم تره پولو بدید حساب ازاد شه 

بعدم شوهرت خودش میدونه و پدرش سرافکندگیش مال خودشه ربطی به شما نداره که خودتو ناراحت کنی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کاش میخوندی شرایطم رو میفهمیدیدو سه ماه بی حقوق باید سر کنم ولی اینو ترجیح میدم ب منت گذاشتناشون

داره اقساط بچه خودشو میده بگیر و پرداخت کن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا