2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی نسبت به قیافش دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست
خب دختر خوشگل قد خودتم خیلی بلند نیست نمیتونی رو قد طرف عیب بزاری عزیزم بعدشم اگه دوسش داری چرا انقد ...

دوسش دارم قدمون متناسبه خودشم قدش170

فقط لبخند لثه ای وقتی میخنده صورتش بهم میریزه و عینکاش بزرگن انگار 

دوسش دارم قدمون متناسبه خودشم قدش170فقط لبخند لثه ای وقتی میخنده صورتش بهم میریزه و عینکاش بزرگن انگ ...

ای بابا چطوری انقدر عیب میزاری روش 

پارتنر منم ن بلنده ن خوش اندامه ن هیچی 

ولی امنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه دوسش داری پای همه چیزش وایسا همین اول تصمیم قطعی بگیر مهم خوشبختی خودته نه حرف فامیل فامیل خو ...

من اوایل اشنایی اون شهر دیگه بود من شهر دیگه عکساش عالی بعد که امد دیدمش عکساش فرق داشت اما عاشق اخلاق و رفتارش شدم که موندم

من اوایل اشنایی اون شهر دیگه بود من شهر دیگه عکساش عالی بعد که امد دیدمش عکساش فرق داشت اما عاشق اخل ...

نمی‌دونم و فقط حرفم اینه که میگم اخلاق مهمه و دوم اینکه اگه می‌خواید ازدواج کنید باید واقعاً پای همه چیزش وایسه دوسش داشته باشی خدایی نکرده اینجوری نشه که بعدها دل تو یا دل اون بشکنه پای هم برا همه چی وایسید

نمی‌دونم و فقط حرفم اینه که میگم اخلاق مهمه و دوم اینکه اگه می‌خواید ازدواج کنید باید واقعاً پای همه ...

امشب خواستگاریه بله رو می دونم سعی میکنم که تمام قشنگیاش فقط ببیتم 

امشب خواستگاریه بله رو می دونم سعی میکنم که تمام قشنگیاش فقط ببیتم

آفرین شرایط خودتو اون رو به سنج وقتی به هم می‌خورید قیافه چیه کارت میاد تازه بعضی وقتا می‌بینی یهو حساس شدی بعد یه مدت به هم عادت کنید می‌بینی اونم برات خیلی خوشگله

ببین رو رفتارش رو امنیتش رو ادبش احترامش شخصیتش صبوریش حامی بودنش رو اینا تمرکز کن ممکنه بعدا حسرت ب ...

امدن و رفتن برام یه گل خیلی بزرگ و یه جعبه شیرینی باز بزرگ اورد خانوادم گفتن پسر خوبیه حالا ببینیم چی میشه

آفرین شرایط خودتو اون رو به سنج وقتی به هم می‌خورید قیافه چیه کارت میاد تازه بعضی وقتا می‌بینی یهو ح ...

انشالله همینطور باشه اگه ردش کنم پشیمون میشم کجا پیدا میکنم کسی که اینقدر درکم میکنه