2777
2789
عنوان

دوسش دارم ولی نسبت به قیافش دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست
بخدا دوسش دارم اما همه تو فامیلمون خیلی به قیافه اهمیت میدن میترسم مسخره کنن

بابا ول کن فامیلاتون رو هرکی هرچی گفت صاف بدون رودروایسی جوابشونو بده اتفاقا تو باید هوای شوهر تو داشته باشی نه اینکه خجالت بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلافش و رفتاراش خیلی به دلم نشسته ولی قیافش گاهی اره گاهی ن

بیا بدترین حالت رو الان برات در نظر بگیرم ، حاضری با اخلاق و رفتارش زندگی کنی و قیافه برات مهم نباشه ؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دو سال دیگه فقط پول و توجه برات مهمه.تو این دوسال هم میتونی بش بگی عزیزم، وقتایی که خونه ای ماسک بزن ...

توجه که زیاد میکنه پولدار نیست ولی کاریه والا که دلم نمیاد اینجوری بکم 

من قدم 159وزنم54صورتم گرده تپله سفیدمچشام قهوه ای لبام خیلی بزرگن موهامم قهوه ای خودم خوشکلم همه میگ ...

خب دختر خوشگل قد خودتم خیلی بلند نیست نمیتونی رو قد طرف عیب بزاری عزیزم 

بعدشم اگه دوسش داری چرا انقدر سخت میگیری 

خب اینی که میگی به شدت سلیقه ای و وابسته به شرایطهاما اینو در نظر بگیری اگه ازدواج کنید هر روز می بی ...

خیلیم بد نیست بنظرم مثلا اگه این شخصو دوستم میگرفت میگفتم خوبه اما منو که دوست داره و منو میخواد میگم خوب نیست نم چمه ‌

مهم اخلاقه عزیزم ....البته اگه دوستش داشتی دودل نبودی

بخدا تصمیم قطعیه دوسش دارم ولی از اینکه بقیه در موردش چیزی بگن خانوادم یه طوریم قیافه براشون مهمه همه بی پول و خوشکل گرفتن

همیشه دهنشون بازه بهشون محل نده مادر تو هم خوشبختتو بخواد مسخره نمی‌کنه مهم خوشبختی خودته اگه واقعاً ...

والا منم بی عیب نیستم اون پای همه چی من ایستاده بخاطر من پیش قدم شد جون خواستگار داشتم 

خیلیم بد نیست بنظرم مثلا اگه این شخصو دوستم میگرفت میگفتم خوبه اما منو که دوست داره و منو میخواد میگ ...

ببین یا از مشاوره کمک بگیر 

یا خودت تمام زوایا رو بسنج 

اینجا اکثرا ازدواجین میگن قیافه مهم نیست پول مهم نیست

کلا هیچی مهم نیست 😂💔

ولی همشون مهمن 

خودت تصمیم بگیری بهتر از اینکه اینجا نظر بخونی

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

والا منم بی عیب نیستم اون پای همه چی من ایستاده بخاطر من پیش قدم شد جون خواستگار داشتم

پس اگه دوسش داری پای همه چیزش وایسا همین اول تصمیم قطعی بگیر مهم خوشبختی خودته نه حرف فامیل فامیل خوشگلم باشه عیب می‌ذارن زشتم باشه عیب می‌زارن 

بچسب به زندگی خودت مهم خوشبختی خودته اخلاق نداشته باشه قیافه داشته باشه به چه درد می‌خوره 

یا هر دو یا اخلاق واقعا اخلاق خیلی مهمه به نظر من حرف اولو می‌زنه