2777
2789

مامانم هلیکوباکتری داره دکتر بهش قرص داده

خطرناکه هلیکو؟ خیلی نگرانم

درد و اینا نداره اصلا 

فقط وقتی عصبی میشه گاهی اوقات اسپاسم میشه

وگرنه درد و اینا نداره نه ورم و.....

آندوسکوپی و کلونوسکوپی کرده مشکلی نداشت خداروشکر جز همین هلیکو

من خیلی استرسیم 

مامانبزرگم به خاطر سرطان معده فوت شد 

نه مشکلی نیست 

تغذیه باید رعایت بشه 

قرص نولپازا باید بخورن 

صبحا ناشتا پودر شیرین بیان حل کنن بخورن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپاسم میشه یعنی چجوری میشه معدش ؟

آخه منم معدم فک کنم اونجوری بشه

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰

داروهاشو به موقع بخوره

تغذیه رو هم رعایت کنه

ان شاءالله خوب میشن گلم.

میکروب معده‌اس ، خوب شدنیه

سبزیجات و میوه ها رو هم من بعد حسابی با آب نمک بشور

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منم میکروب دارم دوستان مثلا باشگاه رفتم اونجا یهو شکمم گرفت و ضربان میزد تپش قلب گرفتم و استفراغ 

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰