2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
من قالی وظرفشویی گاز هود لباسشویی کولردوتیکه تیوی مبل وپرده های اتاق پذیرایی وسرویس های اشپزخونه دوت ...

خوبه اینجوری خیلی واستون باصرفه دراومده

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تلوزيون كه با اوناست. بقيشم خودت زودتر با داماد صحبت كن ببين اگه تعلل ميكنن بخري خيالت راحت باشه

خيليا گفتن به فكر باشم ولي بابا اينا ميگن هنوز يكي دوسال مونده

الکی الکی بزرگ شدیم😟
نه والا خوش بحالتون.همه جا اینجودی نیست.ما کرمانشاهیم هیچی رو پسر نمیگیره.فقط تلویزیون و آینه شمعدون ...

دیگه زن تهرانی دردسر داره  😂😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
بابام گفت يخچال تي وي و فرش بخرن نخريدنم مشكلي نيست خودمون ميخريم 

ولی در کل نیازی نیست همه چیزو آس بخری مثلا فلان قدر بابت مبل و فرش و اینچیزا بدی چون چندسال که بگذره مجبوری عوض کنی چیزای جدید بخری.من که هنوز سه سال از عروسیم نگذشته همسرم میگه وسایلامونو عوض کنیم خونه تغییر کنه.کلا واسه روحیه هم خیلی خوبه.آدم کلی ذوق میکنه

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖

ولی استارتر اگه قراره همشو خودتون بگیرین میتونی بجای یخچال ساید یه یخچال فریزر ازینا کا رو هم سواره بگیری.بعدا تو زندگی کم کم جمع کنی عوضش کنی.چون ساید خودش هشت تومنی درمیاد که خب زیاده.

نه والا خوش بحالتون.همه جا اینجودی نیست.ما کرمانشاهیم هیچی رو پسر نمیگیره.فقط تلویزیون و آینه شمعدون ...

گولتون زده.مام تهرانيم.همون تلوزيون و اينه شمعدون با داماده

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

جهیزیه خیلی سخته... سی چهل ملیون ی جااا

هوووف😥😥😥😥

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
گولتون زده.مام تهرانيم.همون تلوزيون و اينه شمعدون با داماده

بابا سلیطه اس بخدا.داداشمم عاشقش شده بود.اینم ازینا ک خودشونو میندازن و ول کن نیستن.

خوبه اینجوری خیلی واستون باصرفه دراومده

عزیزم چیش باصرفه شد ؟!من ک دوتا اتاق خونمون پروسیله وجهازم !!!جانیست پدرخودم فروشنده است جهازمی بنده ازهمه چیزهاش بهترینوبرداشتم!!!دقیقاچیش باصرفه شده😂فقط پرده های اتاق هاوموکت وکمد دیواری وکابینت ها ویخچال شوهرم گرفته پس بقیه خونه؟😂

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.

خوب هرکس تعریف خودشو از متوسط، بالا یا پایین داره.

شما به چی میگی متوسط؟ فرش دست باف ابریشم یا فرش ماشینی؟؟

وسیله برقی بوش؟ سامسونگ؟ یا اسنوا؟

یکی با ۱۰ میلیون فقط یه یخچال میخره یکی کل آشپزخونش ۱۰ تومن نمیشه

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی