2777
2789
عنوان

کیا رژیم گرفتن ‌موفق بودن

441 بازدید | 48 پست

کسایی که می خوان وزن کم کنند بیاین به هم اینجا گزارش روزانه بدیم وبهم انگیزه لاغر شدن بدیم..من بعد زایمان ۲۰ کیلو زیاد شدم که توی نزدیک ۱سال ۱۰کیلوشو‌از دست دادم اما ۱۰ کیلو باقیمانده رو کم می‌کنم ‌باز جاشو پر می‌کنم اصلا انگار نمیشه روند کاهش وزن رو ادامه دار کرد به نظرتون چطور میشه مستمر وزن کم کرد؟؟؟امروز می خوام کالری۵۵۰ در یک روز برم کیا اینکارم کردن؟؟

۵۵۰ که خیلی کمه یهو از پا در میای🥺

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا وزنم 63 بود با کالری شماری کم کردم 55 بودم چند سال

الان دوباره وزنم رفته بالا 72 کیلو بودم شروع کردم کالری شماری رو الان 68 هستم

تا 58 میخوام ادامه بدم به امید خدا

+550 خیلی کمه عزیزم برا شوک خوبه ولی مستمر نه بدنت دچار استپ وزنی میشه سعی کن 1000-1200 ببندی 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نه قبلا هم امتحان کردم رژیمش با اینکه گالری کمی داره ولی متنوع است برای یک روز

بسیار هم عالی ❤️🫂

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه مدت طول کشید دوباره کم کنی

8 کیلو تو 4 ماه کم کردم قبلا

الان 15 روزه شروع کردم 4 کیلو کم کردم

ایشالا تا دی برم زیر 60 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بدن در روز حداقل ۲۰۰۰ کالری میخواد تا عملکرد های اصلیشو انجام بده....

این برای ثابت بودن وزنه در صورتی که فعالیت عادی داشته باشی ولی اگه بخوای کم کنی در وزن من ۱۰۰۰ کالری در روز مجازی داشته باشی واگه درست غذا رو انتخاب کنی هیچ کمبودی حس نمیشه از چربی ‌قند وکربوهیدرات میشه کم کرد ووپروتئین ‌سبزیجات جایگزین کرد