🔻دختر ۱۳ ساله: فیلم ترسناک دیدم و دوست ۹ سالهام را کشتم
🔹دختربچهای که تحت تاثیر فیلمهای سینمایی ژانر وحشت و همچنین حسادت به دوستش، او را به قتل رسانده است به حبس محکوم شد. ضمن اینکه والدینش باید دیه مقتول را بپردازند.
🔹متهم گفت: مژگان تکدختر بود و همه جور امکانات داشت. او موبایل هوشمند داشت که برای خودش بود. ولی ما در خانواده یک گوشی داشتیم. او میتوانست خیلی راحت درس بخواند اما ما فقیر بودیم و من مجبور بودم همراه خواهرانم در خانههای مردم کار کنم. نمیتوانستم درس بخوانم و کارهایی را که دوست دارم، انجام بدهم. من همیشه به مژگان حسودی میکردم. روز حادثه هم برای سرقت گوشیاش او را کشتم. فیلم ژانر وحشت را دیدم و از روی فیلم ها یاد گرفتم چطوری مژگان را بکشم./اعتمادآنلاین
بماند که قبلش هم هیچکس تربیتش نکرده
فقر باعث بی ایمانی میشه
کسی که ادمای فقیر رو تشویق به فرزند اوری میکنه عملا ضد خداست چون عاقبتش همین میشه
علاوه براین هزاران کودک کار که ایرانی هم هستن میبینیم توی کوچه و خیابون که خدایی نکرده جنس ازشون نخری انواع و اقسام فحش هارو میدن و یا حتی فیزیکی میشن!
کسی که پول ی گوشی نداره نباید بچه بیاره
از فقیر ها یکی دونفر شاید بشن رونالدو ولی هزاران نفر وارد گنگ های مواد مخدر یا اسلحه میشن
هزارن نفر معتاد میشن
هزاران نفر بقیهرو هم بدبخت میکنن علاوه بر خودشون