2777
2789
عنوان

کیا بیدار و خوابشون نمیبره

218 بازدید | 22 پست

علتش چیه 

من ک بخاطر بی شعوری پدرشوهرم که پیش جاریم ک دوتا پسر داره و من دختر برگشت گف هرکی بچه اولش دختر باشه از زندگی ده سال عقبه حالم خیلی گرفته س 

کاش بره گم و گور شه دیگه برنگرده ب این خونه 

رنگ های مغزم داره سوت میکشه 

ب نظرتون ب خواهرشوهر بزرگم پیام بدم خودم رو خالی کنم؟

نه اصلا اینکارو نکن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا شعور ندارن دیگه دست خودشون نیست

تو دوره قاجار گیر کردن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

زر مفت زیاده 

دفه بعدی قاطعااانه تر بگو هر نظری دارید از این ب بعد جلوی دختر من بیانش نکنید من دوس دارم بچمو جوری تربیت کنم ک ب هویتش و جنسیتش افتخار کنه. ن اینکه بعدا تربیتش بشه چیزی ک هر لحظه ب خاطر عقده های بچگیش در مورد زندگی بقیه اظهار نظر منفی کنه.