2821
2789
عنوان

از شوهرم خستم

239 بازدید | 17 پست

خیلی دوسش داشتما ولی از وقتی ازدواج کردیم ازش بدم میلد مخصوصا از وقتی پسرم دنیا اومده دیگه حالم ازش بهم میخوره خیلی قدر نشناسه اهل خیانت اینا نیس اما 

بی احترامه خانواده پول دار داره اما عین گدا ها زندگی میکنه به خودش نمیرسه حتی مسواک نمیزنه مادرم همه جوره مارو ساپورت میکنه مامان اونم به هیچ جاش نیستیم اخ اگه بخوام بگم سرتونو درد میارم  اونقدری بگم که خانوادش خیلی بیخودن و خودش خرجشو من میدم صبح تا شب برای باباش کار میکنه با ماهی ۸ تمن اخرشم میاد میگه تو چیکار کردی نمیکردی در کل نمیتونم تحملش کنم اما اصلا شرایط طلاقو ندارم کاش میمرد راحت میشدم همیشه مایه سرافکندگیمه هم خوذش هم خانوادش  

چون مادرت زندگیتونو ساپورت می‌کنه نباید توقع داشته باشی مادر شوهرم بکنه ! هیچ کدومشون وظیفه ای ندارن 

واسه مسائلی که گفتی باید جفتتون با مشاور صحبت کنید 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزيزم فقط مساله مادي نيست خيلي اذيت ميشم خيلي

خب چه رفتارایی دارن عزیزم 

تعریف کن شاید یکم دلت آروم بشه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خب چه رفتارایی دارن عزیزم تعریف کن شاید یکم دلت آروم بشه

چي بگم انقد زيادن كه مثلا بخوام پدر شوهرمو بگم ميترسم برم خونشون از هر رفتاري كه داشته باشي عيب در ميارن 

يه مورد مثلا سر سفره نهار من رو به روي دامادمون كه ميشه همسر خراهرشوهرم بودم نشسته بودم موهام خيلي بلنده گردنم عرق كرده بودگردنمو خاروندم جنگ به پا كرد كه من دارم به اون نخ ميدم 

يا مثلا همين تازگي اسباب كشي داشتم پسرم ١٩ ماهشه خدايي تنهايي نميشه منم خواهر ندارم يه برادر ٧ ساله دارم كه دست و بال مادرمو بسته 

با اين حال مادرم فقط كمكم كرد يه حتي زنگ نزده كه كمك ميخواي اصلا كمك عيچي يه غذا ميفرستادن 

خيلي عجيبن با اين حال همسرم اصلا خوبي هاي خانواده منو نميبينه ميگه خودت بي عرضه اي مادرت بايد جور تورو بكشه خودت بايد ميكردي

همين امشب كتكم زده كه گفتم تولد مادرمه بهم پول نميده ميگه تازه كلي خرج خونه كردم گفتم مامانم خيلي برام اين مدت زحمت كشيده يه كادويي براش بخرم ميگه خب توم يه چيز ارزون بخر اون چيزي كه ميخوام بخرم ٧٩٠ تومنه خب يعني مادر من ارزش اينو نداره من يه كادو براش بخرم سر اين بحثمون شد خيلي بد منو زد من نميدونم الان چيكار كنم بهم ميگه برو طلاق بگير انگ همه چيو بهت ميزنم نتوي سرتو بالا بگيري پسرمم ازت ميگيرم 

چي بگم انقد زيادن كه مثلا بخوام پدر شوهرمو بگم ميترسم برم خونشون از هر رفتاري كه داشته باشي عيب در م ...

ای بابا پدر شوهر خاله زنک از مادرشوهرم بدتره

حالا اگه پسرمونو كواظب بود بخدا حاضر بودم برم اما حتي بهش نگاه نميكنه هميشه از سر كار مياد ميخوابه و ميخوره و اصلا به ما دو تا توجه نميكنه تازه بچه تز بغزي كردن فوتبال باري كردن لذت ميبره يه ذره وقت نمي زاره بگم بعد جدايي ببره خونه مامانش مامانش انگار جنازس هر وقت ميرم خونسون افتاده يه ور هيچ كاري نميكنه يبار پسرمو سپردم بهش ديدم خوابيده بچم ليوان ور داشته سكشكونده داره با تيكه شيشه بازي ميكنه 

يا مثلا همين تازگي اسباب كشي داشتم پسرم ١٩ ماهشه خدايي تنهايي نميشه منم خواهر ندارم يه برادر ٧ ساله ...

خدا مادرتو برات نگه داره عزیزم من مادرم فوت شده قدرشو بدون 

خانواده شوهر فرشته هم که باشن نمیتونی توقع داشته باشی مثل خانواده خودت محبت کنن یا حتی اینجور کارا که چیز خاصی نیست رو انجام بدن برات 

هیچکی مادر آدم نمیشه در عین حال کم پیدا میشه شوهرا چقدر این محبت خانواده همسرشونو بدونن 

ای بابا پدر شوهر خاله زنک از مادرشوهرم بدتره

نميخوام سرتو درد بيارم اما واقعا حالم خوب نيس نميدونم چجوري نجات پيدا كنم گاهي دلم ميخواد بميرم اما بخاطر پسرم حاضرم همه چيو تحمل كنم

خدا مادرتو برات نگه داره عزیزم من مادرم فوت شده قدرشو بدون خانواده شوهر فرشته هم که باشن نمیتونی توق ...

خدا بيامرزه عزيزم  جاشون بهشت باشه واقعا مادر يه چيز ديگس اما مامانمم  خيلي درگير داداشمه بعضي وقتا مثل امشب خيلي خودمو تنها حس  ميكنم نه دوستي نه خواهري به مامانم زنگ ميزنم درگير درس كلاس اول داداشمه يعني هيچكيو من ندارم جز پسرم اونو ازم بگيرن ميميرم نميدونم با اين زندگي زهر مارم چيكار كنم شوهرم خيلي بي عرضس خودشو به خنگي ميزنه اما از درون هفت خطه خيلي با روانم بازي ميكنه به حدي كه مشكل پوستي گرفتم نميدونم چيكار كنم يبار قهر كردم رفتم خونه بالام اصلا نيومد تا يه ماه دنبالم خودم برگستم

همين امشب كتكم زده كه گفتم تولد مادرمه بهم پول نميده ميگه تازه كلي خرج خونه كردم گفتم مامانم خيلي بر ...

اگه بتونی در آمد کوچیکی واسه خودت داشته باشی یکم مشکلات سبک تر میشه 

حداقل برای تهیه هدیه و اینجور چیزا 

هرچند دست بزن داشتن مشکلی نیست که انقد راحت بتونی ازش چشم پوشی کنی ، بهش اجازه نده اینجوری رفتار کنه 

همين امشب كتكم زده كه گفتم تولد مادرمه بهم پول نميده ميگه تازه كلي خرج خونه كردم گفتم مامانم خيلي بر ...

مگه الکیه که بتونه تهمت بزنه؟ اصلا نمیتونه میخواد بترسونه ، بچه هم تا ۷ یا ۹ سالگی حضانتش با مادره 

حالا اگه پسرمونو كواظب بود بخدا حاضر بودم برم اما حتي بهش نگاه نميكنه هميشه از سر كار مياد ميخوابه و ...

ای وای ..‌. با همچین پدر شوهری که گفتی شاید مامانشم افسردگی داره