خاهش میکنم خاهش میکنم دعاکنید امشب بمیرم دعا کنید بمیرررررم 😥🥲💔😭التماس میکنم. خیلی عذاب میکشم. ی ماه پیش عمل انحراف انجام دادم دکتر عملو خوب انجام نداده دچار قوز گردن شدم امیدوارم خونه زندگیش اتیش بگیره پولی که گرفته از گلوش پایین نرع😥💔🥲خدا تو کجایی 😭😭😥💔؟ کجایی خدا؟!! تمومش کن. دارم میمیرم. امروز رفتم میگه باید دوباره عمل کنی. شاید من نتونم کاری کنم ولی اگ خدایی باشه تقاصمو میگیره دکتر قلابی😭😭😭دردشدید دارم بچه ها فردا باید بستری شم باز دعا کنید بمیرم فقط. کاش سرطان بود نه این درد خیلی میترسم 😭😭😭😭😭
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤