2777
2789

خاهش میکنم خاهش میکنم دعاکنید امشب بمیرم دعا کنید بمیرررررم 😥🥲💔😭التماس میکنم. خیلی عذاب میکشم. ی ماه پیش عمل انحراف انجام دادم دکتر عملو خوب انجام نداده دچار قوز گردن شدم امیدوارم خونه زندگیش اتیش بگیره پولی که گرفته از گلوش پایین نرع😥💔🥲خدا تو کجایی 😭😭😥💔؟ کجایی خدا؟!! تمومش کن.   دارم میمیرم. امروز رفتم میگه باید دوباره عمل کنی. شاید من نتونم کاری کنم ولی اگ خدایی باشه تقاصمو میگیره دکتر قلابی😭😭😭دردشدید دارم بچه ها فردا باید بستری شم باز دعا کنید بمیرم فقط. کاش سرطان بود نه این درد خیلی میترسم 😭😭😭😭😭

مگه گردن به بینی متصله

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید ستون فقراته

احتمالا 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

انحراف ستون فقرات کمرمو عملکردم🙂💔😭

انشالله درست میشه گلم ناراحت نباش 

ازش شکایت کنکمیسیون پزشکی باباشو در میاره

🙂💔خستم. کاش بمیرررم کاش بمیرررم فقط پیش ی دکتر معروف تو تهران بیمارستان خصوصی عمل کردم کلیپولگرفته زیر میزی اخرم اینجوری🙂💔