2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭خدا ازت نگذره دکتر بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 70 پست
افسردگی دارم بخاطر همین همش منفی میاد سراغم قرصای اعصابم قطع کردم. از دکتر شانس نداشتم کلا. خدایا به ...

متاسفم عزیزم و متاسف تر برای دنیای مادی

که حلال خور و کار بلد نیستن

واقعا هیچکی به دکتر و دوا محتاج نشه

که اسیری وقت و فکر و هزینه و به نتیجه

مطلوب نرسیدن هم گاهی پیش میاد

ان شاء الله و با توکل بخدا اینسری عملت

موفق باشه 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

متاسفم عزیزم و متاسف تر برای دنیای مادیکه حلال خور و کار بلد نیستنواقعا هیچکی به دکتر و دوا محتاج نش ...

مشکلم با پولش نیس. 🥹💔میگم حداقل این مبلغو گرفت خب خوب عمل میکرد برگشت بهم گفت انتظار داری ازت جنیفر لوپز بسازم؟ 🙂💔خدا براشون نمیسازه اونم اینجوری. اتیش می افته تو این پولا. 🥲من راضی نیستم. اگر خوب عمل کرده بود حلالش بودولی حالا.. 🙃💔خدا جوابشو بده. کارما پس میده ایشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلم با پولش نیس. 🥹💔میگم حداقل این مبلغو گرفت خب خوب عمل میکرد برگشت بهم گفت انتظار داری ازت جنیف ...

آره عزیزم .منطور منم همینه که این وقت و هزینه

و....کاش به نتیجه برسه  یا وجدان و انسانیتشون

بیدار 

کلا تو بیشتر مشاغل حق الناس و رضایت خدا

و بنده  رعایت نمیشه  نمیدونم روایات آخر زمان

رو علاقه داری ؟یکی از نشونه هاش همین حلال

نبودن معاش هست 😞 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

آره عزیزم .منطور منم همینه که این وقت و هزینهو....کاش به نتیجه برسه یا وجدان و انسانیتشونبیدار کلا ...

کاشامام زمانمون زودتر ظهور کنه 😭😭😭😭دیگ اخرالزمان شده