2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

427 بازدید | 50 پست

سلام کیا تنبلی تخمدان دارن بیایین بهم راهکار بدین من دیگه خسته شدم پریودم مرتب بود این ماه ۱۳ روز تاخیر داشتم تنبلی باز اثر گذاشته ۵ ۴  ساله منتظرم باردار بشم خستم دیگه بعد کلی گریه امشب تصمیم گرفتم واقعا تلاش کنم بیایین کمک

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نوسان هورمون و تنبلی تخمدان در اثر سبک زندگی اشتباه ایجاد میشه

یعنی شما شب تا دیروقت بیدار بودی ، کم تحرک بودی ، فست فود و قند مصنوعی زیاد مصرف کردی باعث شده ترشح هورمونا دچار اختلال شه.

حالا باید شب قبل ۱۲ بخوابی و صبح زود بیدار شی ، ورزش کنی روزانه ، قند مصنوعی رو کامل حذف کنی ، دمنوش نعنا فلفلی و دارچین بخوری روزانه ، قرص ویتاگنوس هم کمک میکنه به ترشح درست هورمونات.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

تحت درمانی برای بارداری؟چطور تو چهارسال پیشنهاد ای یو ای یو ای یا ای وی اف نشده بهتون

چند بار دکتر رفتم داروها اصلا تاثیری نداره   گفتن گوش ندادم

عزیزم نوسان هورمون و تنبلی تخمدان در اثر سبک زندگی اشتباه ایجاد میشهیعنی شما شب تا دیروقت بیدار بودی ...

یه مدت انجام میدم یهو همه چی بهم میخوره یک ماه قرص ویتاگنوس خوردم پریودی بعدش بحدی وحشتناک و پر درد بود که دوبار رفتم سرم وصل کردم دیگه نخوردم

دیگ بعضی وقتا واقعا چاره ی غیر اون دوتا راه نیس انشالله نتیجه بگیری شوهرت مشکلی نداره؟

اخه یه بچه دارم برای همون سمت اون راه نرفتم   نه

با اینکه یه دختر دارم و پیش همه میگم‌فعلا بچه نمیخام ولی یکی دکتر معرفی میکنه یکی ختم و دعا یکی میگه روضه برات بخونم پاپوش برات کنار بزارم  حرف مردم داره دیونم میکنه 

چند بار دکتر رفتم داروها اصلا تاثیری نداره گفتن گوش ندادم

من هم پلی کیستیک قبلا بوذم ی مدت بهتر شدم احتمال میدم دوباره برگشته.تمام علایم پریودی دارم فقط پریود نمیشم.قبلا ک قصد بارداری داشتم با دارو باردارمیشدم ولی الان قصد بارداری ندارم. داروگیاهی گرم هم خوردم.کمردرد وحشتناک دارم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من هم پلی کیستیک قبلا بوذم ی مدت بهتر شدم احتمال میدم دوباره برگشته.تمام علایم پریودی دارم فقط پریود ...

چطور باردار شدین   من از عید مرتب بود بدون درد   وزنم اضافه نشده نمیدونم چرا باز تاخیر دارم

دکتر فهیمه رمضانی تهرانه دخترخالم ۲تا تخمداناش از کار افتاده بود رفت پیشش باردار شد

خداروشکر   دوره ازم من همشهری امام رضام