2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست

من تنبلی نداشتم دوبار ای وی اف کردم الان روز یازده انتقالمم  عزیزم تو برا دل شکسته ی من دعا کن منم برای همه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور باردار شدین من از عید مرتب بود بدون درد وزنم اضافه نشده نمیدونم چرا باز تاخیر دارم

گلم من ی چیزی میخام بگم نریزین سرم بخدا قصدم تبلیغ نیست من خودم باردارم ی ماهمه تبلی تخمدان داشتم البته چندماه بیشتر تو اقدام نبودم  باردار نمیشدم ی خانومی رو میشناختم دارو گیاهی میداد برا تنبلی تخمدان یکم داروهاش گرونه چون گیاهی من ی ماه خوردم البته اینم بگم شوهرم مشکلی نداشت من با ی ماه مصرف این داروها باردار شدم میدونم داروها رو پست میکنه برا تمام شهرا خاستی بهت بگم ولی اینو بدون اصلا قصد تبلیغ ندارم چون خودم نتیجه گرفتم گفتم ب شمام بگم انشالله دامن شمام سبز بشه

من تنبلی نداشتم دوبار ای وی اف کردم الان روز یازده انتقالمم عزیزم تو برا دل شکسته ی من دعا کن منم ب ...

ان شاالله که میایی خوش خبری مادرشدنتو میدی بهمون بحق پهلوی شکسته مادرمون🥲🥲

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

گلم من ی چیزی میخام بگم نریزین سرم بخدا قصدم تبلیغ نیست من خودم باردارم ی ماهمه تبلی تخمدان داشتم ال ...

ممنون عزیزم میشه معرفی کنید بهم من که همه راه رفتم اینم امتحان میکنم 

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

فقط ای وی افدنرفتم......همسرمم مشکل داره

چه مشکلی  همسر منم ضعیفه اسپرمش براش دارو گیاهی گرفتیم بخوره  باه مردان 

ممنون عزیزم میشه معرفی کنید بهم من که همه راه رفتم اینم امتحان میکنم ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

فدات هنوز اول راهم گلم حقیقتش داروهاش برا من گرون بود 🤣نزدیک ۱۱ میلیون اما دارو تقویتی برا اسپرم شوهرم داروهم برا خودم همش گیاهی من واقعا ی ماه کامل خوردم شوهرمم خورد اول ب شوهرت بگو اگر دیدی همکاری میکنه بنظرم خرید کن وگرنه پولتو دور نریز

چه مشکلی همسر منم ضعیفه اسپرمش براش دارو گیاهی گرفتیم بخوره باه مردان

من اینارو میگم چون خودم به چشم دیدم وگرنه بخدا من خودم تو مجازی کسی بهم چیزی پیشنهاد بده انجام نمیدم من دختر خالم چندسال تنبلی داشت شوهرشم ضعیف بود با همین داروها باردار شد البته گفت چند ماه خوردم 

فدات هنوز اول راهم گلم حقیقتش داروهاش برا من گرون بود 🤣نزدیک ۱۱ میلیون اما دارو تقویتی برا اسپرم شو ...

🤣🤣🤣🤣وای ولش کن خواهر نمیخاد معرفی کنی  حقوق یک ماهه