2777
2789
عنوان

دقت کردین سایت پر شده از

523 بازدید | 26 پست

پر از بچه دبیرستانیا که با تاپیکای مسخره و مزخرفشون وقت اونایی که از ماجرا های یوتوب خبر ندارن رو دارن میگیرن 

از همه مهم تر یا آقایون داخل سایت!!!

اومدن راجب اقدام به بارداری یا دوران بارداری اطلاعات کسب کنند که اگه باردار شدن بدونن باید چیکار کنن🤣

نکته مهم تر اینه دیگه نی نی سایت ، نی نی سایته قبلی نیست 

همیشه کلی موضوع جذاب بود برا تبادل نظر

ولی امثال این دو موردی که بالا گفتم گمد زدن به سایت

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ورود آقایون و بچه ها به این سایت ممنوع نیست 

چرا کاریشون رو مسدود یا حذف نمیکنن

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

سمی ترین حالت سایته

پر از تبلیغ

پر از مرد

پر از بچه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دقیقا 

ولی به

نظرم به آقایون باید مشورت داد، بلاخره پریود میشن باید آگاهی لازم داشته باشن 

یا راجبه سزارین و طبیعی خواهشا هر اطلاعاتی دارید در اختیارشون قرار بدید گناه دارن سیسیها👀😂🤣🤣🤦‍♀️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

دقیقا ولی بهنظرم به آقایون باید مشورت داد، بلاخره پریود میشن باید آگاهی لازم داشته باشن یا راجبه سزا ...

🤣🤣🤣🤣🤣

وای دختر دهنتو قربون یجور خندیدم نزدیک بیدارشن بقیه

سمی ترین حالت سایتهپر از تبلیغپر از مردپر از بچه

واقعا چقدر اوایل خوب بود کاش مدیر سایت یه نظارتی بکنه دوباره برگرده به روال قبل

🤣🤣🤣🤣🤣وای دختر دهنتو قربون یجور خندیدم نزدیک بیدارشن بقیه

😂😂🤣🤣

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

چرا فکر میکنید اینجا فقط باید حرف در مورد زایمان و بچه دار شدن باشه 

درست که یه سری تاپیک ها کاملا خانومانه هست و کمال بی ادبی و بی شرمی هست که یه اقا وارد بشه 

ولی جدا از جنگ مادر شوهر و جاری و خواهر شوهر 

خیلی ها مخصوصا خانم ها تاپیک میزنن بابت رفتار شوهرشون یا پارتنرشون 

اینکه از ارزوهاشون میگن از رفتارهایی که دوست ندارن 

اگر من اقا بخونم و درک داشته باشم یاد میگیرم با دوستم 

با همسرم یا اصلا مادرم به عنوان یه خانم چطور رفتار کنم 

از دغدغه هاشون باخبر میشم 

از نگرانی هاشون از اینکه روی چه چیزهایی حساس هستن 

به نظرم اقا وجود داشته باشه و درک درستی از سایت داشته باشه و مزاحم دیگران نباشه خوبه 

این نظر شخصی من هست 

نظر تمام بانوان گرامی هم محترم 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
مگه ورود آقایون و بچه ها به این سایت ممنوع نیست چرا کاریشون رو مسدود یا حذف نمیکنن

بنظرم باید برای ثبت نام داخل نینی ستیت کد ملی میگرفتن و فقط بالای ۱۸ سال میتونستن وارد بشن کد ملی هم بخاطر اینکه بفهمن چند سالشونه و مثلا اگه زیر هیجده بودن برا ثبت نام ارور بده

بنظرم باید برای ثبت نام داخل نینی ستیت کد ملی میگرفتن و فقط بالای ۱۸ سال میتونستن وارد بشن کد ملی هم ...

آره 

ولی خب کجا قانون رعایت میشه که توی سایت بشه 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)