2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ وقت نمیتونم پول جمع کنم. همش دوست دارم پول خرج کنم

خیلی خوبه ک ادم بتونه پس انداز کنه من قبلا خیلی خوب پس انداز میکردم ولی الان کل فکرو ذکرم خریدن لباس و لوازم ارایش و لوازم خونست 

واقعا؟؟ پس چرا طلافروشا میگن درحد سی چهل تومن کم میشه موقعه فروشش اگر زیر شش ماه باشه؟؟

نه بابا حرف بیخود زدن کلا سکه حبابه از چند نفر ک اهلشن و وارد بپرسی بهت میگن اگه پس انداز هدفته سعی کن النگوی دست دوم بخری زنجیر اصلا نخر اون به کل ضرره

خیلی خوبه ک ادم بتونه پس انداز کنه من قبلا خیلی خوب پس انداز میکردم ولی الان کل فکرو ذکرم خریدن لباس ...

من هر ماه میام میگم این ماه دیگه پس انداز میکنم. باز یک لباس یا وسیله خونه میکنم میخرم.‌معتاد خرید شدم

نه بابا حرف بیخود زدن کلا سکه حبابه از چند نفر ک اهلشن و وارد بپرسی بهت میگن اگه پس انداز هدفته سعی ...

طلای دست دوم بخاطر جرمش میگن ضرر میشه 

اره واقعا زنجیر خیلی بده دوتا داشتم تعویضی برداشت یکی بهم داد کم وزنتر از اون دوتا