2777
2789
عنوان

فامیل مون رفته خواستگاری

207 بازدید | 16 پست

بعد پدر دختره بهش گفته من ب سلامت روح تو دختر میدم 

پس نگو چی دارم و چی ندارم چون من تو هیچیم نداشته باشی اونقدر هستم ک ی سرمایه بهتون بدم دخترم اسایش داشته باشه 

پس برو دکتر نامه ی سلامت روح و روان بیار 

و مشاوره هم باید برید 

اهان نامه ی اینکه سابقه زندان و خلاف نداشته باشه هم گفته بیار 

نظر شماها چیه 

واسه من عجیب اما منطقی 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

عالی👌🏻

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین به این همه شعور

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

قطعااا بهترین تصمیم و نظر رو داشتهاما بنظرم بهترین روش فهمیدن سلامت روان طرف علاوه بر مشاوره ، رفت و ...

اره این پدری ک من شنیدم حتما نامزد هم نگه میداره طرف بشناسه

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
اره این پدری ک من شنیدم حتما نامزد هم نگه میداره طرف بشناسه

دوست مامانم حدودا ۸ جلسه مشاوره شناخت شخصیتی و ۶ ماه رفت و آمد به عنوان نامزد داشت ، بعد از اطمینان برای انتخابش عقد کردن و ۱ ماه بعد هم عروسی

در کل الان خیلیا عقد طولانی ندارن و اکثرا نامزدی و شناخت طولانی رو ترجیح میدن

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

ولی نظرم اینه بعد از چن سال تجربه،حمایت مالی شعور میخواد که اکثر پسرا ندارن و فک میکنن چون طرف پولداره وظیفشه هرچی هم کمک کنه خونه دختر خودش میره و لطفی ب من نکرده.... خیلی این موردو دیدم

زیبایی هرکس با تفکرش نمایش داده میشه