2777
2789

وقتی بد ۱۸ سال زندگی همسرم بعد فحش وبی احترامی گفت  حالا که اسم خواهرمو آوردی حیوان برو برام مهم نیستی  در حالی که برای نگه داشتن این زندگی پاره شدم از بس کار کردم دلم شکست  

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنتش کنه خدا قسمتم نکنه والا انقدر ترسوام همون جا پس می افتم 😞

ما ام دست همو گرفتیم تا تونستیم دوییدیم ها اینقدر ترسیده بودیم 

بعد بدبختی اینجاست از کلاس برگشتنی هم یه پیر مرده افتاده بود دنبالمون اصلا یه روز گندی بود

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اره بله همون رابطه ج ن س ی

دیگه پیش میاد اینجور چیزا ولی سعی کن خیلی رابطه محدودی با ناپدریت داشته باشی هرچند آدم خوبی باشه برای خودت خط قرمز داشته باش از پوششت تا حرف زدنت

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
پیرمرد واسه چی

نمی‌دونم افتاده بود دنبالمون می‌گفت مکان دارم پولم دارم بیاین

اصلا باهاش جور نیستم

خودت متاهلی یا با خانواده‌ه ای

🥴😭چه روز گندی بوده 😱

اره پشیمون شده بودیم از هرچی درس و کلاسه