2777
2789

سلام دوستان

۱۵ سال قبل بینیمو عمل کردم

نوک و کلوملای بینیم به نظرتون احتیاج به ترمیم داره؟ خودتونو لطفا بذارین جای من و صادقانه جواب بدین چون برام مهمه

الان عکس میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کووو

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه خیییلی خوبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خو ملومه بعد ۱۵ سال افتاده میشه منم ۲ سالو نیمه عمل کردم از اون حالت سربالایی زیاد دراومده یکم اومده ...

اخه از یه زاویه هایی حس میکنم کلوملا افتادگی پیدا کرده وگرنه سربالا دوس ندارم منم

اخه از یه زاویه هایی حس میکنم کلوملا افتادگی پیدا کرده وگرنه سربالا دوس ندارم منم

مگه چند سالته که ۱۵ ساله عمل کردی 

تو عکس انگار سنت زیاد نیست اصلا

نه بابا بینیت خوبه جملتو خوندم فکر کردم زیاد افتادست 

نه اوکیه

مگه چند سالته که ۱۵ ساله عمل کردی تو عکس انگار سنت زیاد نیست اصلانه بابا بینیت خوبه جملتو خوندم فکر ...

۳۲ سالمه عزیزم

من خوشم نمیاد راجع به بینیم از اطرافیانم سوال بپرسم

چون میدونم تو رودروایسی گیر میکنن و نظر واقعی نمیدن هیچوقت

ازشون پرسیدنی میگن نه ترمیم نکن و خوبه و ...

خواستم ببینم تو نی نی سایت نظرات چه جوریه

پس تا یه چند سال دیگه بیخیال میشم

مرسی عزیزم❤️

۳۲ سالمه عزیزممن خوشم نمیاد راجع به بینیم از اطرافیانم سوال بپرسمچون میدونم تو رودروایسی گیر میکنن و ...

اهان خوشبخت باشی عزیزم 

اره خوب کردی 

بینیتم قشنگه دست نزن الانم جنگه بخدا برا یه ترمیم ۱۰۰ ملیون میگیرن فقط با اینکه بینیت خوبه بخوای الکی خرج کنی