2777
2789
عنوان

توروخدا بياين خيلي حالم بده

110 بازدید | 24 پست

يك ماه و نيمه شوهرمو نديدم خبري ازش ندارم ميخام جدا بشم سه ساله عقد و نامزديم طول كشيد اين مدتم يا خونه اونا بوديم يا خونه ما.خونه خودشون بيرونم ميكرد فوش ميداد تهمت ميزد و شب اخرم چاقو كشيد ميدونم ك جدايي بهترين كاره اما دلتنگي روز و شبمو گرفته همش گريه ميكنم هرچقد قران ميخونم اروم نميشم از دوريش دارم مريض ميشم😭امااون عين خيالشم نيست هيچ خبري از من نكرف و راحت داره رندگي ميكنه😭عدالت هخدا كجاست پس😭همش ميكم شايد من ادم بدي بودم ظالم بودم ك خدا صدامو نميشنوه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال کسانی رو که عاشق یه فرد مزخرف میشن و دوسشون دارن رو اصلا درک نمیکنم دختر کجای همچین انگلی رو دوس ...

خوبياي زيادي هم داشت😭اما بدي ام داشت😭خودمم نميدونم چرااينقد بي تابشم😭دلم واس بغل كردنش لك زده

ميترسم پسيمون شم😭همش ميكم نكنه من ادم بدي بودم اينجوري شد😭

کلا خاصیته زمان جدایی و دوری اینه ک خوبی های طرف تو چشمت بزرگ‌میشه و دلتم تنگ میشه.این یک پروسه س ک باید طی بشه. حتمن برو پیش مشاور.

خوبياي زيادي هم داشت😭اما بدي ام داشت😭خودمم نميدونم چرااينقد بي تابشم😭دلم واس بغل كردنش لك زده

اگه خوب بود هیچوقت بی خیال نمیشد و عقب نمیکشید و به ناراحت کردن تو راضی نمیشد یا حداقل جبران میکرد پس نتیجه میگیریم خوبیاش بخوره تو کله اش

رو خودت و احساساتت کار کن یکم منطقی فکر کن خوبیا و بدیهاشو بذار رو ترازو ببین کدومش میچربه .  ما خانوما تو همچین وقتائی متاسفانه فقط خوبیهای طرف تو ذهنمون میاد

نه تو بد نبودی پشیمون نمیشی قبول کن نمیخوادد میخاستت اینقد راحت ازت نمیگذشت که

چطوري سه سال يسري رفتاراش جوري بود ك بدون من نميتونه😭ي شب بدون من نميخابيد 

انگار طلسم شده اصلا براش مهم نيس😭

کلا خاصیته زمان جدایی و دوری اینه ک خوبی های طرف تو چشمت بزرگ‌میشه و دلتم تنگ میشه.این یک پروسه س ک ...

اينقد هزينه وكيل و اينارو دادم درامد هم ندارم ك برم مشاوره😭دارم ديونه ميشم يني

اگه خوب بود هیچوقت بی خیال نمیشد و عقب نمیکشید و به ناراحت کردن تو راضی نمیشد یا حداقل جبران میکرد پ ...

ميكم شايد من ادم بدي بودم ك اينقد راحت تونس بيخياام شه

خوبياشم زياده اما خب نميدونم چرا الا بدياش و اون حقارتي ك كشيدم يادم رفته😭