2777
2789

بیچاره کسایی ک بچه دارن و بچشونو میذارن و میرن البته من قهر نکردم بیرونم کرد از صبح چند بار زنگ زد جوابشو ندادم ولی دلم خیلی گرفته ی روزه ک خونمو ترک کردم ولی دلم اونجاس خیلی زیاد شوهرمو دوست دارم اما اون اصلأ دنبال زندگی نیست تو خونه بابامم همه چی سخته دستشویی رفتن خابیدن همه چی از اینور بابام شده شبیه بمب ساعتی ک هر لحظه شاید منفجر بشه خیلی شرایطم سخته

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای
حال مامان منم احتمالا شبیه توئه
فقط خونه ی پدر در انتظارش نیست هیچوقت

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

واقعا سخته از اون سختتر خونه پدرته اصلا راحت نیستی معذبی 

البته من خودم دو روز رفتم قهر بعد دوروزه برگشتم دیدم ویژگیهای مثبت شوهرم بیشتره تا منفیش هیچ جا خونه آدم نمیشه 

مامانت چرا

تاپیکامو بخون
الان مامانم برگشته
میدونم بلوا تو راهه

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

چرا بیرونت کرد؟

شوهرم اخلاقای خیلی خوب داره مثلأ صبح ک پامیشم صبحونه آمادس برام رو میز کارای خونه رو میکنه خیلی ب خانوادم احترام میذاره ولی مال زندگی نیست مشروب میخوره رفیق بازی میکنه تازگیا فهمیدم خیانتم میکنه منم ی ماهه تحمل کردم اخرش دیشب ک اومد خونه ی حسی بهم میگفت با کسی بوده دیگه دعوامون شد ناجور هرچی شیشه بود تو خونه  بود آوردم پایین دیگه گفت بگو بابات بیاد ببرت منم زنگ زدم بابام اومد

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
شوهرم اخلاقای خیلی خوب داره مثلأ صبح ک پامیشم صبحونه آمادس برام رو میز کارای خونه رو میکنه خیلی ب خا ...

وا خب این کارا چیه میکنی؟حالا هم خودت پاشو برو خونه مادرشوهرت.شوهرت اگه اونجا بود همونجا آشتی کنید.