2777
2789
عنوان

شوهرم جواب پیامو نداده

441 بازدید | 22 پست

بچه ها من همونم که گفتم تولد شوهرمو تبریک بگم یا نه 

شهر ک خونه بابام هست سرده و من لباس های فصلمو نیوردم و چون وضع مالیمم خوب نیست نمیخوام بخرم ، حالا امشب به شوهرم پیام دادم لباسامو بفرسته اینجا سرده ، ولی هنوز جواب نداده 

کاش پیام نمی‌دادم که اینقدر استرس جواب دادنشو نداشتم 

حالا چکار کنم ، ب نظر شما جوابمو میده یا نه امشب 

شاید خوابه. 

پشت هم پیام بده اگه گوشی ش رو صدای زنگ باشه از خواب بپره و جواب بده.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
شاید خوابه. پشت هم پیام بده اگه گوشی ش رو صدای زنگ باشه از خواب بپره و جواب بده.

اصلا نمی‌خوام دوباره پیام بدم تا وقتیکه جواب بده 

بخدا قلبم از سینه م داره میزنه بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمی‌خوام دوباره پیام بدم تا وقتیکه جواب بده بخدا قلبم از سینه م داره میزنه بیرون

نگران نباش. چیزی نیست.حل میشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
دارم میمیرم بخدا

اگه اهل ذکر هستی . ذکر بگو. خودتو سرگرم کن با فیلم موزیک و یا هر چی تا افکار منفی نیاد سراغ ت.یا زنگ بزن با یکی صحبت کن.

نگران نباش حالش خوبه پیام هم دیده حال جواب ندادن نداشته بخاطراون جواب نداده حوصله لباس دراورده برای ...

از کجا می‌دونی آخه 

میترسم واسه زندگیم دارم خفه میشم بخدا

اگه اهل ذکر هستی . ذکر بگو. خودتو سرگرم کن با فیلم موزیک و یا هر چی تا افکار منفی نیاد سراغ ت.یا زنگ ...

الان دارم نگاه فیلم میکنم ولی تمام فکر و ذهنم درگیرشه 

نمی‌دونم پیام میده یا نه 

الان دارم نگاه فیلم میکنم ولی تمام فکر و ذهنم درگیرشه نمی‌دونم پیام میده یا نه

تک زنگ بزن قطع کن خوب.