2777
2789

دوستان کدوم بازیگر رو دوستش دارید؟(چه بازیگر ایرانی چه ترکی چه خارجی) اکثرا فیلم هاشو می‌بینید و خوشتون میاد و از چه بازیگری حس خوب نمی‌گیرید؟و دوسش ندارید؟ خودم آصلی انور و نسرین جواد زاده و آسلیهان مالبورا رو دوست دارم شماها چه بازیگر ایرانی چه ترکی و کلا کدوما رو دوست دارید؟ همه بگید ببینممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرا ساراچوغلو دوست دارم 

و از سحر خورشتی بدم میاد 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

من از مینا وحید حس خوبی نمیگیرم شاید بازیگر خوبی باشه نمیدونم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

امشب فیلم کیک محبوب من رو دیدم پشمام ریخت 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اسمشو شنیدم ولی آشنایی زیادی باهاش ندارم حس میکنم زیاد معروف نیست اصلا کدوم بازیگر دوست داری؟

فیلم بی بدن رودیدی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍