2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

116 بازدید | 13 پست

احساس میکنم خیلی بیهوده دارم زندگی میکنم احساس پوچی و خلأ دارم گاهی وقتا قرار نیست اونجور که تصور میکردی بشه من الان باید سر خونه و زندگیم بودم و بهترین روزای زندگیم میگذروندم اما در عرض یه روز همه چی بهم ریخت پام به دادگاه باز شد برای طلاق الان هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه تمرکز ندارم خیلی بیهوده دارم زندگی میکنم هدفی ندارم اصن خودم خیلی بدرد نخور میدونم ذهنم پر از احساسات منفی همش با خودم درگیرم و همش تو فکرم ...من درس میخونم خونه نمی‌مونم اما حتی سر کلاسم تمرکز ندارم قلبم درد می‌کنه مغزم خستس دلم میخواد بمیرم به کسی هم چیزی نمیتونم بگم چون خانوادم بدتر از منن سعی میکنم پیش اونا خودم خوب نشون بدم که ناراحت نشن چرا این روزا تموم نمیشن کاش بمیرم چرا خدا هر چی بدبختی سر من میاره پس کی قراره روزای خوبم برسه 💔💔

خدا رو به کی قسم بدم به کی متوسل شم که تموم شه این دردا منم روزای خوب ببینم آخه چه گناهی کردم من تاوان کدوم کارمه اون از بچگیم اینم از الآنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش بخدا همه چیز دنیا ناپایدار و گذراست هم خوبش هم بدش یکجور که نمیمونه اینم میگذره

میگذره اما تا بگذره دیگ چیزی از من نمونده که بخواد زندگی کنه انگار خدا هم صدامو نمیشنوه هیچ جوره دلم آروم نمیگیره 😞

میگذره اما تا بگذره دیگ چیزی از من نمونده که بخواد زندگی کنه انگار خدا هم صدامو نمیشنوه هیچ جوره دلم ...

حتما گرفتار ادم ناتو شدی 

ادمیزاد توچنگ ناکس که میفته دنیا براش زندان میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شما عادت کردی یک مشکل داری  با ایجاد  یک  مشکل  دیگر  مشکل  را  مثلا حل کنی 

زندگیت بعضی نقص ها  داشته    طلاق گرفتی ....الان هم  راضی نیستی  آرزوی مرگ میکنی که مرگ  اختیاردار  نیستی    به جاش  افسردگی  و  دور از  جان آلزایمر  می گیری ..مشکل  را  باید  حل  کرد یا کم رنگ  کرد  نه  که  یک  مشکل  بزرگ با آن ساخت .

حتما گرفتار ادم ناتو شدی ادمیزاد توچنگ ناکس که میفته دنیا براش زندان میشه

دقیقا یه آدم نحس که هم بچگیمو هم جوونیمو هم زندگیمو نابود کرد اما هیچیش نمیشه انگار خدا هم با آدمای بد کاری نداره الان اگه من کوچکترین کاری کنم زود خدا حسابمو‌میرسه 

شما عادت کردی یک مشکل داری با ایجاد یک مشکل دیگر مشکل را مثلا حل کنی زندگیت بعضی نقص ها داشت ...

تو زندگیم انقدر آسیب دیدم که حتی نمی‌دونم کدوم قسمتش باید حل کنم چطوری حالم خوب کنم بعضی دردا نه تنها خوب نمیشن بلکه هر روز بیشتر بیشتر عذابت میدن ...یه آدم عوضی می‌تونه همچین بلایی سر آدم بیاره حتی بعد رفتنش هم هیچی عوض نمیشه 

تو زندگیم انقدر آسیب دیدم که حتی نمی‌دونم کدوم قسمتش باید حل کنم چطوری حالم خوب کنم بعضی دردا نه تنه ...

قطعا  شرایط  خیلی سختی داشتید  که  در  حلش  ماندید اما  تمرین کنید که مشکل همان که هست  بزرگترش  نکنید .