2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 51 پست
بچه ها اونوقت بچم بزرگ شه عکس اتاق خودشو ببینه با عکس اتاقای همسن و سالاش نمیگه چرا هیچی برام نگرفتی ...

نه چون بچه که خوب تربیت بشه به این چیزا اهمیت نمیده درضمن ایشالا که بزرگتر میشه اونوقت یه اتاق خیلی خوشگل براش درست کن توی سن بالاتر بیشتر حالیش میشه نه نوزادی

اونوقت متوجه میشه پدرو مادرش براش کم نذاشتن نه توی عکس بچه های دیگه ای که احتمال زیاد هیچوقت نمیبینه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
حالا بچه کلی خرج داره تا بزرگ شه  سعی کن بچه ات تو تربیت از بقیه سر باشه نه تو تیر و تخته ی سی ...

آفرین چه جمله قشنگی 

تربیت بچه خیلی مهم تر از کمد و وسایله

متاسفانه چیزی که خیلی ها بهش توجه نمیکنن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اونوقت بچم بزرگ شه عکس اتاق خودشو ببینه با عکس اتاقای همسن و سالاش نمیگه چرا هیچی برام نگرفتی ...

بچت با طرز فکر شما بزرگ میشه عزیزم پس دومی من چی بگه تازه هفته دیگه میخوام شروع کنم خریداشو یکماه دیگه میاد هیچی نداره   

اصلا چرا بچه هامونو عادت میدیم سر چیزای حاضز و اماده بیان؟بچه وقتی ب دنیا میاد مگه این چیزا رو میفهمه؟شما بذار ان شاءالله بزرگ تر ک شد وقتی تونست لز خودش نظر بده و شماهم دست و بالتون باز شد ببرش ب انتخاب خودش تختی ک دوس داره رو بگیر اینجوری تازه بیشتر کیف میکنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

خانواده من به شدت پسر دوستن و دختراشون براشون مهم نیستن

باور کنید برای پسرا خونه و ماشین و مغازه خریدن ، جهیزیه خریدن و کلی هزینه کردن اونوقت دخترا خودشون باید میدادن 

یا داداشام بچه دار شدن بابا مامانم کلی براشون خرید کردن 

خوب این همه تبعیض دل آدمو به درد میاره

منم بچشون هستم چرا فقط پسرها براشون مهمن 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

خونه مامانم اینا و داداشام خیلی بزرگه 

ما چون پول نداشتیم یه خونه کوچیک یه خوابه کرایه کرده بودیم 

هر بار میومدن کلی تیکه و متلک

مامانم یه بار گفت اه چقد کوچیکه گفتم من توش راحتم و دوسش دارم

جلوی همه گفت مجبوری. اینو نگی چی بگی ؟

آدم ندار گدا گشنه مجبوره توی لونه مرغ زندگی کنه 

میدوننم الان هم کلی مسخره میکنن چیزایی که بخرمو

یه مقدار پس انداز کردم . تا تولدشم پس انداز میکنم 

ولی با خودم میگم وقتی چند ماهش بشه و بخواد چهاردست و پا بره یا راه بره خونمون کوچیکه کلافه میشه

بیشتر پس انداز کنیم که خونه رهن کنیم بزرگتر باشه 

خانواده من به شدت پسر دوستن و دختراشون براشون مهم نیستن باور کنید برای پسرا خونه و ماشین و مغازه خر ...

خوب این حرف ها رو بهشون بگو... بگو چرا تبعیض میذارید... من با این نظر مخالفم که وظیفه خانواده دختر هست سیسمونی بخرن اما حالا که قراره سواستفاده کنن شما هم به روشون بیار و اگه مسخره کردن بگو کاش شما هم مثل خیلی ها کمک میکردید واسه سیسمونی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

سعی کن به حرف دیگران اهمیت ندی 

من صلاح زندگی خودم رو بهتر میدونم تا دیگران

دیگران از بیرون میبینن و نظر میدن

شما هم سعی کن به حرفهاشون اهمیت ندی و کاری که فکر میکنی درسته انجام بدی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
خوب این حرف ها رو بهشون بگو... بگو چرا تبعیض میذارید... من با این نظر مخالفم که وظیفه خانواده دختر ه ...

این حرفا باهاشون فایده ندارن

دو تا کلفت هم بار آدم میکنن و بیشتر دق میدن 

انگار دست من بوده دنیا بیام یا من خودم خواستم دختر بشم

سعی کن به حرف دیگران اهمیت ندی  من صلاح زندگی خودم رو بهتر میدونم تا دیگران دیگران از بیرون م ...

خیلی سخته نشنیدن و توجه نکردن

وقتی اینجورین رفت و آمدتو باهاشون کم کن ببخشید که اینو میگم اینجوری راحتتر زندگی میکنی

دقيقا من خونوادم اينطور نيستن 

ولي اونا هم به نوعي به چشم حقارت نگاه ميكردن

من رفت و امدمو كم كردم. الان خيلي راحتترم