2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

542 بازدید | 51 پست

سلام خانما خوبین ؟

من خونم خیلی کوچیکه و جای زیادی نداره الان هم شرایط جابجایی نداریم یعنی بعید میدونم شوهرم بتونه پولی جور کنه جای بهتر بگیره . مامان باباهامون هم کمکی نمیکنن

برای سیسمونی هم بعیده خانوادم چیزی بخرن البته میخرنا ولی سرهم با کلی منت . ترجیح میدم خودم بگیرم

حالا مشکل یکی جای کمه . یکی هم نمیتونم هزینه زیادی کنم 

اگه یکی از کمد های خونه رو بزارم برای وسایل بچه ، به جای تخت هم فعلا یه گهواره کوچیک بخرم خیلی بده ؟ 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم چه اشکالی داره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ته دلم خوب قطعا ناراحتم و دوست داشتم میتونستم عالی خرید کنم و یه اتاق بزرگ با همه وسیله هاش براش بگیرم راستش حسودیم هم میشه به خانواده هاشون

بعد همه اطرافیان سیسمونی هاشون عالی بوده  حتی اونی که نداشته با وام و قرض سیسمونی درجه یک خرید ...

نه عزیزم چه بدی داره شما وابسته به شرایطت هرچی لازمته و میتونی تهیه کن همین به بقیه هم کاری نداشته باش وقتی جا نداری اگه پولم داشته باشی میخوای کجا بذاری اخه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
نه عزیزم چه اشکالی داره

الان مده جشن میگیرن یا عکس میزارن یا بقیه میگن عکس وسایلشو بزار 

بعد هر کی بیاد ببینه من هیچی نگرفتم خیلی ضایع نیست ؟ 

نمیگن چقدر برای خانوادش بی ارزش بوده که یه سیسمونی بهش ندادن

منم خیلی دلم میخواد اتاق خیلی قشنگی برای بچم بچینم ولی خوب دوست ندارم زیر منت کسی باشم  شرایطش ...

حالا بچه کلی خرج داره تا بزرگ شه 

سعی کن بچه ات تو تربیت از بقیه سر باشه نه تو تیر و تخته ی سیسمونی 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

گفتم یه گهواره بگیرم کوچیک ، با چند تا لباس ضروری . یکی از کمدهای خونه هم وسایلشو بچینم 

هم لباس هم اسباب بازی 

از این کمد در چوبی هاست

الان مده جشن میگیرن یا عکس میزارن یا بقیه میگن عکس وسایلشو بزار  بعد هر کی بیاد ببینه من هیچی ...

نه عزیزیم هیچ اشکالی نداره مجبور ک نیستی ب خاطر چند تا عکس و حرفتی مردم خودت و زیر قرض یا منت  بزاری

الان مده جشن میگیرن یا عکس میزارن یا بقیه میگن عکس وسایلشو بزار  بعد هر کی بیاد ببینه من هیچی ...

نبابا این چه حرفیه بگو ایشالا خونمونو بزرگ.کردیم براش وسایل میگیرم اینجا تو دست و پام بود 

اصلا بد نیست خیلیم کار درستیه

هر کاری دیگران میکنن که دلیل نمیشه کار خوبی باشه

فرهنگای اشتباه جامعمون بالاخره باید از ی جا درست بشه نه اینکه همممون بخوایم بیشتر بهش دامن بزنیم

سیسمونی وظیفه پدر بچس نه پدر بزرگش

مقدارشم در حدی که نیاز بچه رو تامین کنه کفایت میکنه بقیش همه چشم و هم چشمی و اسرافه

شما در حد توانت خرید کن هر کی هم چیزی گفت با اعتماد به نفس جوابشو بده تا متوجه بشه کار دیگران که خرج اضافه میکنن اشتباهه نه کار شما

🌷