2777
2789
عنوان

گرفتگی عضله سینه

162 بازدید | 7 پست

کسی اطلاعی داره ازش؟ 

احساس درد گرفتگی سوزش سنگینی داشتم بخصوص در سینه چپ رفتم دکتر قلب گف گرفتگی عضله س 

حالت خفگی وتنگی نفسم داشتم و موقع استرس و حال بد این حالتها بدتر میشد 

بنظرتون گرفتگی و قلنجه بعد چه ربطی به روحیه داره؟ 🤔

ممنون میشم راهنمایی م کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه و فکر و خیال زیاد دارم برا اونه ینی؟

بله عزیزم چای زعفرون بخور گلاب بخور یکم ب روحت استراحت بده 

غصه هاتو روی کاغذ بنویس بعدم مچاله کن بنداز دور 

هرراهی برای تخلیه ب ذهنت میرسه انجام بده دور از جون سکته نکنی

بله عزیزم چای زعفرون بخور گلاب بخور یکم ب روحت استراحت بده غصه هاتو روی کاغذ بنویس بعدم مچاله کن بند ...

ممنون عزیزم،آخه افسردگی شدید و وسواس فکری اینا دارم چند ساله حال روانی م بد و بهم ریخته س... نمیدونم من قلنج پشت میکنم نمیدونم اینم قلنجه یعنی؟ قلنج سینه نشنیده بودم، این چند وقت ورزش کردم یا سرما شاید بخاطر اینا باشه... 

ممنون عزیزم،آخه افسردگی شدید و وسواس فکری اینا دارم چند ساله حال روانی م بد و بهم ریخته س... نمیدونم ...

همین قلنج و گرفتگی میتونه از علائم سکته خفیف باشه پزشکتو عوض کن 

قرص ارامبخش بخاه ک بهت بدن با این منوال پپیش بری اسیب جدیی ب خودت میزنی 

منم ی مدت همینجوری بودم مدام احساس قلب درد و گرفتگی داشتم 

مدام بی دلیل دلهره و اضطراب داشتم 

شبا تا سه چار صبح بیدار بودم خابم نمیبرد صبحم نهایتش تا هشت میتونسم بخابم 

داشتم روانی میشدم تااین ک قرص ارامبخش مصرف کردم خوب شدم

همین قلنج و گرفتگی میتونه از علائم سکته خفیف باشه پزشکتو عوض کن قرص ارامبخش بخاه ک بهت بدن با این من ...

وای یا خدا، خدا به داد برسه سکته خدای نکرده که هیچی دیگه 

آره فردا دارم میرم روانپزشک 

ترسیدم، نگران شدم 

اصن درد عجیب و غریبیِ، تا حالا تجربه ش نکردم همه ش فک میکردم قلب دردِ،، نفس مو بند میاره گاهی، قلنج م انقد سنگین آخه