2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

376 بازدید | 25 پست

همه هی ازش بد میگن 

این چند روز مدام با خودم میگم کاش آزادا رو اول تر میزدم که باز پول نداشتم الان خیلی گرون شده 

انقد ازش بد گفتن تو دلمو خالی کردن یه حس خیلی بد دارم

چقد آدما قلب آدمو میشکنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهدی چجوریه میشه راهنمایی کنی

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

خوشبحالت بخدا

چطور توسنیتی قبوب بشی

من همش فرار میکنم از درس خوندن از ترس رقابت شدید.نمیدونم چیکار کنم ک شروف کنم و اینقدر از رقیب نترسم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

موفق باشی

گوش نده به حرف کسی

میشه بگی منطقه چند بودی؟رتبه چجور بود؟

و اینکه میانگین مطالعه چجور بودی؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چه ربطی به شکوندن قلب داره ؟ پزشکی تعهدی آش دهن سوزی نیست ‌که به خاطرش اینطور میکنی شما واسه تصمیم ه ...

خانم نی نی سایتی ها نظر ندادن که بگن خوبه یا بد آدمای اطرافمو گفتم 

بعدشم این تاپیکو برا خودم زدم شما اگه نارحتین که من اینطوری میکنم بهتر بود هیچی نمیگفتی

اگه میتونستی هزینه آزاد رو بدی اشتباه بزرگی کردی

اما اگه نمیتونستی بدی بهترین کاره عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

موفق باشیگوش نده به حرف کسیمیشه بگی منطقه چند بودی؟رتبه چجور بود؟و اینکه میانگین مطالعه چجور بودی؟

منطقه ۳ ۳۴۰۰ بودم 

میانگین مطالعالمم بالا نبود که پزشکی تعهدی قبول شدم دیگه🤦‍♀️ حدود ۷  ساعت اونم پیوسته نبود

منطقه ۳ ۳۴۰۰ بودم میانگین مطالعالمم بالا نبود که پزشکی تعهدی قبول شدم دیگه🤦‍♀️ حدود ۷ ساعت اونم پی ...

سلام گلم موفق باشی 

بلاخره هرچیزی سختی داره نگران نباش

فیزیوتراپی دوست نداشتی ؟ آیا رتبه شما همخوانی داشت با فیزیوتراپی؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷