2777
2789
عنوان

سونوی بارداری خااااهش میکنم

53 بازدید | 2 پست

خانوما من دوروز پیش سونو رفتم جنین ۶هفته و یک روز ضربان قلب داشت و ۹۷ سونوگف کمه تکرارکردم امروز ضربان نرمال بود این سونو میگ ساک دفرمه درصورتی ک پریشب خوووب بود جنینم درست۶هفته و۳روزبود رشد کرده بود دکترمیگ میخاد سقط شه اخه هماتومم دیدن درصپرتی ک پریشب هیچی نبود

چرا الکی خودتو به استرس میندازی 

صبر کن تا دو هفته دیگه 

اگر قرار بر سقط باشه که کاری ازت برنمیاد 

اگر هم بخواد بمونه فقط با حرف دکتر استرس میگیری 

پس بمون خونه و استراحت کن تا یکی دوهفته دیگه دوباره برو سونو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا الکی خودتو به استرس میندازی صبر کن تا دو هفته دیگه اگر قرار بر سقط باشه که کاری ازت برنمیاد اگر ...

اره کاش نرفته بودم سونو اخه میگ میشه تپ کمترازدوروز ی ساک خوب دفرمه بشه درصورتی ک جنین رشد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.