2777
2789

نمیدونم مشکل از چیه من تازگیا عروسی کردم نه مثل اون خوشبختم نه مثل اون خوشبخت از وظر خودم

ما شوهر هامون با هم شریکی کار میکنن پس از لحاظ رفاه و پول و خانواده شوهر و یسری محدودیت ها یکی هستیم تقریبا

یکی که بدبخته خودش قیافه خوبی داره هیکل خوبی داره خانواده سر،شناس و خوبی داره تحصیلات خوبی داره خودش زرنگ وهر کاری میتونه انجام بده

بر عکس بدبخت شده یا شوهرش تفاوت سنی بیشتری داره

شوهرش هیکل و قیافه خوبی نداره روز بخ رور هم بدتر میشه

پسر میخواد جاری بخاطر همین همش بجه میاره همه هم دختر میشن و قیافه شبیه باباشون

برادرشوهرم خونه خوبی واسش نساخته یجوریه سه طبقه هست ولی پایین که مغازه است رو داده پدرشوهرم کرده انبار طبقه سوم هم کارگر میبره می‌مونن دومی هم چب بگم خوب نساخته یجوری 

بعد همه وسایلا از عروسی موندن یه کابینت نداره حتی کابینت دست دوم هم نخریده واسش از جعبه استفاده میکنه

آنچنان هم واسش لباس و ... نمیخره 

زیاد هم نمی‌بره بگردونتشون 

بعد جاریم حق حرف زدن نداره هرچی برادرشوهرم بگه

نمیتونه بگه تو دیکه نمیدونم کتک میخوره یا نه

انگار لاله برادرشوهرم طلاهای زنش رو فروخت چکی کا مال همشون بود رو پاس کرد و مس انداز خودشو داد واسه ما ماشین خرید 

اون یکی جاریم هیکل که چی بگم خیلی بده هیکلش قاز و فلان داره قیافش هم بد نیس تحصیلات ابتدایی خانواده هم بد نیستن ولی خانواده جاری اولی بهتره 

حالا برادرشوهرم هیکل و قیافه بهتری داره 

جونش واسه خانوادش در میره مادرشوهرم چیری نمیتونه به جاریم بگه 

تو هر مراسمی جاریم لباس نو می‌خره 

و مطمئنم برادرشوهرم بدون مشورت با جاری کاری نمیتونه بکنه

یه خونه ساخته واسش ۳۰۰ متر حیاط دار خیلی خوشگل 

دو سه بار وسایل خونشونو عوض کرد 

دوبار کابینت بندی کرده 

حتی استکان هاشو هم عوض کرد 

ما مبل خریدیم فرداش برادرشوهرم واسه جاریم هم خرید 

کنسول نداشت بهتر از مال ما خرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مرد چطور باشه ذات و تربیت مهم هس به خودشم مونده بعد ازدواج هم به زنش هم ربط داره چطور باشه

مشکلات یه وقتایی هم به خاطر اشتباهات خودمون ممکنه باشه یا حتی کارما ، گاهی هم به صلاحمونه که رشد کنیم 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید 

شما که میدونین شرایط رو به هیچ عنوان نباید ماشین و قبول میکردین خودتون زحمت بکشید برای زندگتون تا آه ...

دقیقا منم میخاستم همینو بگم. کلی آه پشت سر اون ماشینه

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.