2777
2789
عنوان

جدیدا عاشق درس خوندن شدم عجیبه😭😂

399 بازدید | 28 پست

حتی به زبان دیگه 

نمیدونم واقعا چرا 

ولی حس میکنم با هدف دارم درس میخونم و برام مفیده 

انگار دارم از وقتم درست استفاده میکنم و بهم اعتماد به نفس میده

دوست دارم همش درس بخونم و با عشق میخونم😭❤️

امیدوارم شماهم بتونین تجربه کنین خیلی واقعا خوبه

روسیه💙🇷🇺 ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس=ساختن رویا توی واقعیت 

منم عاشق هدفمم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امیدوارم بهش برسی دورت بگردم😭😭😭💜

فدای قلب مهربونت 💜

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود

تقاص 💚💚💚💚💚

سردیجات افسردگی و تنبلی میاره

گرمیجات بخور مویز کشمش خرما انجیرخشک.قبل از سیر شدن دیت از غذا بکش.همه چی طبیعی بخور کارخانه ای نخور زیاد

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات