2777
2789
عنوان

حتی هاله هم ننداخت😞😔😞

284 بازدید | 23 پست

21 ام موعد پریودمه.امروز بی بی زدم حتی هاله خیلی کمرنگم ننداخت که یکم امیدوار شم حداقل .. خیلی ناراحتم😞😞

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود زدی بی بی و...شاید لقاح دیرانجام شده...ناراحت نباش گلم...انشاا ...ک هرچی زودتر ب خواستت برسی...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

مرسی دوس جوناااا😘😘😘

ایشالا❤❤❤

ایشالا همه منتظرا به زودی دلشون شاد بشه 🙏

خیلی زود زدی بی بی و...شاید لقاح دیرانجام شده...ناراحت نباش گلم...انشاا ...ک هرچی زودتر ب خواستت برس ...

راس میگی؟میدونی چیه.. امروز که چارشنبه اس.. از یکشنبه تا سه شنبه همش دل درد پری شدید داشتم انگار میخواد پری بیاد هرآن.. دوشنبه و سه شنبم لک صورتی دیدم.سوزش تخمدانها...سینه هامم سنگینه و درد داره.. براهمین حس کردم حتما یه چیزی هست.. بی بی زدم😞

عزیزم نازاحت نباش.انشالله که باردار هستی ولی خیلی زود بی بی چک رو زدی.چندماهه اقدام کردی؟؟

مرسی عزیزم.انشاالله.. ماه سومم اما خیلی دلم نی نی میخواد😔

مرسی عزیزم.انشاالله.. ماه سومم اما خیلی دلم نی نی میخواد😔

انشالله عزیزم جواب میگیری و باردار میشی.اصلا ناامید نشو .بارداری یه وقتی میاد که اصلا فکرشم نمکنی.فقط استرس داشتن بدترین اثر رو میزاره.بهتره بدون استرس اقدام داشته باشی

راس میگی؟میدونی چیه.. امروز که چارشنبه اس.. از یکشنبه تا سه شنبه همش دل درد پری شدید داشتم انگار میخ ...

لک صورتی خودش ی نشونس عزیزم شاید لکه جاگزینی باشه...این علایمم میتونه مال بارداری باشه...هیچوقت ناامیدنشو...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
لک صورتی خودش ی نشونس عزیزم شاید لکه جاگزینی باشه...این علایمم میتونه مال بارداری باشه...هیچوقت ناام ...

قربون دلت عزیزم.چکار کنم.. هر ماه یه سری علایم دارم.. این ماه اما لک هم دیدم.. حالا هردفه فک میکنم هستم شوهرم میگه تلقین میکنی این ماهم تلقینه هیچی نیس😔