2777
2789
عنوان

یه سوال اعتقادی دارم بیاین

205 بازدید | 39 پست

دوست دارم بدونم اونایی که خیلی محجبه و مذهبی هستن

واقعاطرز فکرشون درمورد چادر و حجاب چیه؟

هیچوقت نفهمیدم مویی که روی سر پدر منم درمیاد چه جذابیتی داره

آیا مگه اون مردایی که با همه چیز تحریک میشن مشکل اصلی نیستن؟ پس چرا زنا خودشونو پارچه پیچ میکنن خدای نکرده یکی تحریک نشه؟؟؟

چای برای تاپیک خوانان عزیز

بشینید میخواد دعوا شه ☕️☕️☕️☕️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من خانواده ام چادری و..هستن، اما هیچ وقت اجبارنکردن بایدچادر سرکنید

خودم به یک سنی رسیدم متوجه شدم بایدچادرسرکنم، انگارمتفاوت بودم ازخانواده ام واین تفاوت برام جالب نبود

راهنمایی بودم دیگه چادرسرکردم

چادربرام حریم ، ودوست ندارم بدون چادرباشم، حتی درمنزل مهمان هست چادرسرمیکنم

دیدگاه مرد وزن هم نسبت به دیدن مو و..متفاوت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من برای آرامش خودم حجاب دارم

فقط بحث مو نیست

وقتی چادر میپوشی اندامتو از نگاه هیز مردا میپوشونی

نمیگم مانتو بپوشی نشون میدی نه اصلا

لباس اگر چسب نباشه و کوتاه که چیزی رو نشون نمی‌ده

ببین من این تفکر رو دارم که من اگر خودمو از نگاه هیز مردا بپوشونم و فقط برای یه شخص که شوهرمه خودمو در نمایش بزارم به خودم ارزش دادم

بدن و موی من برای این نیست که هرکس از راه رسید یه نگاه بندازه و تو ذهن مریضش تصویر سازی کنه

خودت داری میگی اعتقادی هر کی یه نظری داره چیزی بگم تعلیق میشم فک کنم

خب هر اعتقادی یه توضیحی داره دیگه

مثلا از نظر من اون کسی که باید محدود شه زنا نیستن مردایی هستن که کنترلشون دست خودشون نیست

حالا ب هر روشی که بشه

نظرم اینکه هر کی هر طوری هس باید به خودش مربوط باشه همونطور که بعضیا حجاب دارن ما نمیگیم چادرتو در بیار اونا هم همینطور نباید کار به نوع پوشش بقیه داشته باشن که متاسفانه اینطور نیس 

سلاممن خانواده ام چادری و..هستن، اما هیچ وقت اجبارنکردن بایدچادر سرکنیدخودم به یک سنی رسیدم متوجه شد ...

پس یعنی نه صرفا برای اینکه کسی مو و بدنتو ببینه سرت میکنی چون حس حریم و امنیت میده بهت سر میکنی؟

من برای آرامش خودم حجاب دارمفقط بحث مو نیستوقتی چادر میپوشی اندامتو از نگاه هیز مردا میپوشونینمیگم م ...

فهمیدم

ولی خب همه هم که ذهن و چشم مریض ندارن

اصلا چرا خیلی از مردا دوست دارن موی زنشون خوش حالت و خوش رنگ و بلند باشه و بهش برسه

نمیدونم من تاحالا ندیدم کسی بخاطر موی خانومش از لحاظ جن.سی برانگیخته شه

صرفا خوششون میاد فکنم