2777
2789
عنوان

یه سوال اعتقادی دارم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست
آخه دیگه الان بخوام اون حس رو پیدا کنم باید اول خودمو گذشتمو اصلاح کنم که خیلی سخت یا غیر ممکن وگرنه ...

کاش همه جدا از حجاب به گناه و درست و غلط اهمیت میدادن مثل شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت دیر نیست

آخه نمیتونم اینجا راجبش توضیح بدم من بخاطر یه نفر پا رو کل اعتقاداتم گذاشتم خیلی کارای اشتباهی کردم که برای جبرانش باید از کل طایفه حلالیت بگیرم ولی تا زندم نمیخوام کسی بفهمه میخوام وصیت کنم و ازشون حلالیت بخوام نمیدونم شاید اونجوری حلالم کنن البته دوتاشون تو قید حیات نیستن اونا رو نمیدونم چی کنم 

حجاب چیزیه که خدا ازمون خواسته، از خودمون که در نیاوردیم

اونی که به خدا اعتقاد و اعتماد داره،  تسلیم حرف خدا حجاب رو رعایت میکنه 

حالا میخواد هر فلسفه ای پشتش باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هر چیزی باید سرجای خودش باش

نمیشه حجاب داشت وبقیه واحبات ترک کرد ویاگناه کرد و..

و نمیشه بدون حجاب بود و راحت تر گناه کرد و...

درهرنوع پوششی باید رعایت کرد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

آره والا آدم یا کاری رو نباید انجام بده یا باید درست انجام بده وگرنه ظاهر سازی کاری نداره من مدیون پدرو مادرمم من مدیون برادرامم من مدیون خواهرامم بعد چندین سال اشکمو در آوردی ولش کن آدم دیگه به گذشته برنمیگرده  ولی سعی کن ذاتت درست باشه تا ظاهرت

حجاب چیزیه که خدا ازمون خواسته، از خودمون که در نیاوردیماونی که به خدا اعتقاد و اعتماد داره، تسلیم ...

خدا چجوری ازمون خواسته؟

دقیقا گفته چادر سر کنید روسری بذارید و اینا؟

خدا تو دینای دیگه هم خیلی چیزای دیگه خواسته پس چرا میگن اونا

خدا چجوری ازمون خواسته؟دقیقا گفته چادر سر کنید روسری بذارید و اینا؟خدا تو دینای دیگه هم خیلی چیزای د ...

من منظورم کلا رعایت حجاب بود 

چادر  یا روسری سر کردن سلیقه‌ایه، هر کس میتونه هر جور که دوست داره حجابشو رعایت کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم