2777
2789

من حدود سه سال پیش با یکی بودم خیلی دوسش داشتم ولی بعد یه مدت خیلی کوتاه کات کردیم 

سنی نداشتم اون موقع

طول کشید تا فراموشش کنم خیلی واسم سخت بود 

ولی الان در حال حاظر هیچ حسی بهش ندارم خیلی وقته بهش فکر نمیکنم

ولی هر وقت میاد یا تو موقعیتی قرار میگیرم که اونم هست خیس عرق میشم دستام به شدت میلرزه تپش قلب میگیرم یعنی میخوام بیهوش شم اصلا نمیتونم بهش نزدیک باشم یا نگاهش کنم واسه همین زود از جایی که اون هست فرار میکنم میرم 

میدونین چرا اینجوری میشم آخه چه دلیلی میتونه داشته باشه 

کمک کنین 😅😅😅😅

حتی همین الانم که دارم راجبش مینویسم دستم خیس عرق شد 🫤

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دل بی خبرت از غم من هیچ خبر نیست…

یک نفر ماندی و در قصه‌ ی من راه گذر نیست

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

من وقتی پیش خانواده شوهرم هستم حس خواستی بهشون ندارم وقتی می‌آییم خونه ، فرداش در حد کشتن ازشون متنفر می شم یعنی اگه اون لحظه جلوم باشن در حد کشت می زنمشون! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

والا قبلا هر کی اینجوری بود میگفتن عاشق شده ولی نمی‌خواد قبول کنه

ای بابا 😫

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

فکر کنم بخاطر اینکه که خاطرات خوبی باهاش نداشتی...

آره آخرش با دعوا کات کردیم اصلا خیلی ناجور بود 

احتمالش هست به خاطر این باشه

در دل بی خبرت از غم من هیچ خبر نیست…یک نفر ماندی و در قصه‌ ی من راه گذر نیست

😅🥲💔

این چیزایی که گفتی علائم عاشق شدنه بقول قدیمی ها شدی اما نمیخوای زیربار بری

یعنی بعد این همه مدت هنوز دلم پیشش گیره

من حتی دیگع چند ساله چک نمیکنم پیگیریشو نمیکنم حتی دیگع خیلی وقته واسش گریه نکردم 

هعی خدایا 🚶🏼‍♀️