2777
2789
😐😐😐😐خدا کشتش واااا این چه تفکریه عزیزم

مرگ بدست خداست خب پس خودکشی کرده نوزاد ۱ ماهه؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الهی بمیرم تو تاپیکات بودم چقدر دعا کردم😔

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کشته؟؟؟؟؟ عزیزم چرا کفر میگی خدا خودش بهت داده خودشم گرفته خودت که خلقش نکردی خدا آن شالله صبرش ...

عزیزم الان داغش بزرگه غمش زیاده حالش خوب نیس کفر هم بگه دست خودش نیس

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

مرگ بدست خداست خب پس خودکشی کرده نوزاد ۱ ماهه؟

خودش خلق کرده خودش هم بازپس گرفته میتونیم ادبیات درست به کار ببریم

خدا کسی رو نمیکشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چرا نمیگی چطوری مرد سقط سد یا دنیا اومده بود

یه ماهه بود

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خانمااا تورو خدااا اون تاپیک صلوات تاریخ ۲۹ مهرمو گزارش بزنین توش حرفایی زده شده که شوهرم نباید بفهمه تاپیک یکی مونده ب آخرمه .قبلش لایکم کنید تا براتون صلوات بفرستم خاهش میکنم ازین پست راحت رد نشوووووو

.

یه ماه التماسش کردم گفتم جون منو بگیر ولی بچمونو نه

خداصبرتون بده عزیزم

نوزاد بود و پاک جاش خیلی خوب و راحت

به قول قدیمیا پیمانه ی عمرش سر اومده بود  شما که کوتاهی نکردید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مریضیش چی بود

نمیدونم فداتشم اسی زیاد جواب کامنت نمیده