2777
2789
عنوان

شوهرم بلد نیست به دوستش نه بگه

399 بازدید | 41 پست

شوهرم خیلی به دوستاش اهمیت میده یکیشم که در حد داداش شده همو داداش صدا میزنن خیلی حرص میخورم،مثلا میگم فردا فلان ساعت میریم جایی تازه پیش دوستشم میگم،فردا زنگ میزنه من دیر میام دوستم باهام کار داره،از فردا قرار بود بریم شهرستان آقا اومده میگه من میرم باغ دوستم کار کنم نمیتونم بگم نمیام  حالا بماند که من هر وقت به دوستش نه میارم جنگ و دعوا داریم

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۸سال با شوهرم راه اومدم حتی رفت و آمد خانوادگی با دوستاش داشتم با اینکه اصلا به هم نمیخوردیم همیشه با زبون خوش بهش میگفتم عزیزم اگه واجب نیست نرو اولویت با خانواده ست بعد دوست ولی انقدر اعصاب منو خرد کرد که آخرسر قاطی کردم گفتم یا رفقات یا من 

فقط شانس اوردم منو انتخاب کرد  

من۸سال با شوهرم راه اومدم حتی رفت و آمد خانوادگی با دوستاش داشتم با اینکه اصلا به هم نمیخوردیم همیشه ...

خخخ،منم یه بار گفتم پنج روز قهر کردیم بعدش گفت من بمیرم دوستمو ول نمیکنم

تیکر به وقت سزارین