موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 عنوان جهیزیه بیاین 206 بازدید | 34 پست سلام من بین دوتا تخت خواب موندم منظورم دو سبکبنظر شما تخت خواب تدی قشنگه؟یانئو کلاسیک وکلاسیک؟میشه نظراتتون رو بگین اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/08/01 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 من خودم نئوکلاسیکو دوس دارم اماگرونه😩 اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 خب سبک کلی چیدمان خونه ات چیه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 خب سبک کلی چیدمان خونه ات چیه نئوکلاسیک احتمال خیلی زیاد اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 خیلیا سبک پذیراییشون نئوکلاسیکه اتاقشون تختاشون تدی وو ایناس اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 خیلیا سبک پذیراییشون نئوکلاسیکه اتاقشون تختاشون تدی وو ایناس ب نظر من سبک کلی خونه باید ی چیز باشه و همه آیتم ها براساس اون باشهمثلا پذیرایی کلاسیک نباشه اتاق بوهو یا مدرن ولی میشه رنگ و چیدمانش و تغییر دادمن سبک کلی خونم مدرن و مینیماله اتاقمم همینطور ولی فرش اتاق و مثلا از این نرمالوها گرفتم بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 مدل تدی از کدوما میشه دقیقا؟ اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 ب نظر من سبک کلی خونه باید ی چیز باشه و همه آیتم ها براساس اون باشهمثلا پذیرایی کلاسیک نباشه اتاق بو ... اخه خیلیا میبینم پذیرایشون سبکش کلاسیکو نئو کلاسیکه اتاقشون فرق داره اکثرا کسایی ک تدی. میزنن پشت تختو کلا دیوارپوش میزنن اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
mry614 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 1896 اها نه خوب نیستالبته من کلا از تاج تخت بدم میاد به نظرم اضافستیه تخت سفید ساده بدون تاج خوبه
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6740 من نئوکلاسیک دوست دارم یه مدل دیدم ۵۰تومن🥲 لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 اخه خیلیا میبینم پذیرایشون سبکش کلاسیکو نئو کلاسیکه اتاقشون فرق داره اکثرا کسایی ک تدی. میزنن پشت تخ ... هرجور ک دوست داریولی 90درصد خونه های ایرانی طبق اصول چیدمان خونشون و دیزاین نکردن و آش شلم شوربایی ک بیا و ببین معمولا هرکی از هرچی دوست داره میره خرید میکنه درصورتی ک باید اصول چیدمان رعایت بشه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 اها نه خوب نیستالبته من کلا از تاج تخت بدم میاد به نظرم اضافستیه تخت سفید ساده بدون تاج خوبه تاج نمیخام اگر بخام اینجوربخرم پشت دیوارو دیووارپوش میزنم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 اینم سبکش تقریباااااا تو مایه های نئو کلاسیکه فکر کردم از اون یکی تدی اسپرت ها میگی بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 من نئوکلاسیک دوست دارم یه مدل دیدم ۵۰تومن🥲 منم یکی انتخاب کزدم۷۰.۸۰تومنه😥ولی پولم نمیرسه سرهمین دودلم بین تدی و نئو طراحم گفت میشه اتاقو تدی بخری پذیرایتم ی چیز دیگه باشه اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰