2777
2789
عنوان

خدای من پسرم

539 بازدید | 19 پست

دو روزه تب لرز دارم بدن درد زیر پتو هستم پسرم کلاس سومه دبستانه تا از مدرسه میاد چهارپایه میزاره زیر پاش ظرفارو میشوره اتاقا مرتب میکنه 😭😭 چقد دلم براش میسوزه میگه دوستندارم تو مریض باشی

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چی دلت میسوزه ، به جاش خداروشکر کن و ذوق کن برای داشتن این دسته گل که از الان انقدر مرد و باغیرته که توی کار خونه کمک میده 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چند تا پتو بکش که خیس خیس بشی زیرش زودی تبت قطع میشه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

الهی دورش بگردم ای خدا چقدر حس خوبی گرفتم🥺♥️

خدا هم پسر گلتو برات حفظ کنه هم شمارو برای پسرت عزیزم ♥️ ایشالله زودتر خوب بشی 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

ان شاءالله زودترحالت خوبشه.عزیزم بچت گناه داره.برو دکتر زودترخوبشی بازیرپتو بودن که کسی توب نمیشه .ف ...

رفتم گلم دارو داده ولی انگار اصلا داروها اثر نداره استخونام درد میکنه تب لرز دارم

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...